21. december 2015

Jeg kunne godt komme til, at købe lidt.

Ih, små bitte babyfødder. Elsker dem og da vores rigtig gode venner i London skal ha' en lille ny til maj, ja så kan jeg vel godt kigge på babyting. De har fortalt os, hvad den lille ny bliver så jeg kan rigtig kigge efter gaver. Jeg kunne især købe mig fattig i babysko. Da prinsessepigen var baby og vi boede i London, kom jeg tit til liiiige at købe små bitte sko til hende. Hun brugte dem aldrig sådan rigtigt, da hun ligner mig og har det bedst i bare tær, men de var så nuttede. Hun havde ikke lige de her pom pom sko men faktisk havde hun flere der lignede.

Vi glæder os rigtig meget til sommer når vi skal på ferie i England og så skal møde vores dejlige venners lille ny baby. Der er jo lidt tid endnu men jeg kan vel sagtens begynde, at kigge mig omkring efter små ting allerede nu, ik'?!

Manden mener vi skal ha' bestilt en lille Chelsea fodbolddragt. Prinsessepigen havde en og mindstemanden havde en. Naturligt nok, deres far er jo Chelseafan men det er vores venner ikke så jeg ved ikke, hvad jeg skal synes. Nå, men faktisk tror jeg vi allerede har givet deres to store drenge Chelsea outfits af en art da de var babyer,  så mon ikke den lille ny også skal ha' en!

Kender du nogen som venter sig?

Indlægget er lavet i samarbejde med luksusbaby.dk men ord og meninger er mine egne
- Se min reklame politik her  


 

4 kommentarer:

 1. Min yndlings babyshoppebutik er helt klart Next, der kan man købe sig fattig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Next elsker jeg også:o) Handler der hver gang vi er i England og især prinsessepigen har haft en del baby og toddler tøj fra Next:o)

   Slet
 2. Det er så skønt og hyggeligt at have små poder/babyer i familien.

  Yngste venter sig, det er nr. 2 - hun har termin til april, faktisk på yngste barnebarnets 17. md. dag. Så den lille familie bliver snart på 4 medlemmer. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Så spændende med endnu en baby i jeres familie:) Det glæder jeg mig til at læse mere om over hos dig:o)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...