28. december 2015

Glædelig bag-jul allesammen.

Billedet er fra Juleaften hos moster og onkel. Jeg er lige jule-gik-amok med diverse gejl i hår og på tøj. Prinsessepigen var lige ved, at synes jeg var for meget....
Nå, men tilbage til Juleaften. Vi hyggede, dansede om træet (som helt sikkert er den særeste tradition vi danskere har fundet på - ingen synger ordentlig med kun når der skal løbes rundt i huset mens der skråles nu det jul igen, nu det jul igen...) der blev hele to mandel-vindere og der blev pakket gaver op. Nogen spiste for meget slik - jeg lærer det aldrig, gør jeg!?
Vi slæbte alle gaverne hjem, fik ungerne puttet og så skulle næste hold gaver findes frem. Alle de mange gaver fra vores familie i England blev lagt under juletræet (der havde tabt seriøst mange nåle men så var det bare ekstra pynt på gulvet) inden manden og jeg kunne komme i seng.
Julemorgen sov vi længe og så var det ellers i gang igen med gaverne. Ungerne blev igen forkælet og fik deres ønsker opfyldt. Manden og jeg fik fine gaver - især glæder vi os til at købe nye pander og til en biotur. Vi vil gerne se Joy, den har fået fine anmeldelser. Vi synes begge Jennifer Lawrence og Bradley Cooper er gode når de spiller sammen.Prinsessepigen fik sin længe ønskede Sew Cool, en symaskine der syr uden tråd.
Så har vi faktisk fået julekort og de 2 fra svigermor og uncle UJ (svigermors bror) er sjove.... Tror da lige de skal gemmes og op igen næste år. Om I må se dem?? Jo jo men ikke før næste indlæg....

Har du haft en dejlig jul??


12 kommentarer:

 1. Glædelig jul til dig og din familie!

  Vi har haft en rigtig dejlig jul med familie, hygge og god mad!

  SvarSlet
 2. Det lyder fantastisk! Vi havde også en dejlig jul; også to mandelgaver hos os (en børne-og en voksenudgave), besøg af julemand, som satte afsindigt sorte fodspor på svigermors gulvtæppe :-/, men ellers var et hit! Hun var også selv ude om det, hun ku' bare ha' ladet være med at tænde op i brændeovnen, ellers havde han jo brugt skorstenen!!.... Dejlige gaver, søde poder!
  Kærligst, mor-monsteret fra skøreliv.dk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er da hendes egen skyld når der var tændt op:o) helt enig:D Dejligt med gode gaver, kære monster-mor.

   Slet
 3. Det lyder som en dejlig jul. Jeg var stadig godt forkølet juleaften, men holdt ud... og det var hyggeligt. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, Birgitte sikke træls med forkølelse. Håber du er ved at være ovenpå igen:)

   Slet
 4. Tænk at have to gange gaveuddeling! Det må da være skønt :-) Smarte jule-øh-antenner ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, tak Rudolf antennerne tror jeg godt kan bruges igen til næste jul:o)

   Slet
 5. Tak vi har også haft nogle dejlige juledage. Og ups! banditterne har en enkelt dag sovet helt til kl. 9(!) og det har vi jo så også. Det ser hyggeligt ud hos jer, og det er skønt som både den danske og engelske julemand har tjek på ønskelisterne :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, hvor fedt med en morgen med sovning til kl 9:o)Ja, ham Julemanden er ikke helt dum;o)

   Slet
 6. Det lyder til at være en jul lige efter jeres familie. Muligheden for både den danske og engelske tradition, Fantastisk.
  Jeg er ikke god til mange mennesker, så 16 pers. pyha, prøver at finde alt det gode frem, men er stadig ikke helt nede over alle de mennesker. Kan mærke det kommer stille og roligt.
  Også glædelig bagjul til dig og dine.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak:o) Håber du snart er helt klar igen:o)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...