20. december 2015

Åh, de var så gode og dygtige.

Lige i midten stod hun og sang. I går var første af 3 forestillinger. Billedet her er fra slutsangen Når du ser et Stjerneskud. Det var en sød julemusical og med sange fra mange kendte musicals. De yngste sang og dansede til Annie - It's a hard knock life for us.
Nu ved vi prinsessepigen kan vaske gulv.... Og stå ret når Miss Hanigan er i nærheden!
Der var også andre sange og historien i stykket var klogt lavet. Hun er lige blevet færdig med en forestilling nu her og der er en mere kl 14. Så er du i nærheden af Tobakgaarden i Assens, kan du nå at se forestillingen. Jeg er sikker på det er en træt prinsessepige der kommer hjem sidst på eftermiddagen i dag.
Det er nu det hele værd når hun elsker det. De har et dejligt sammenhold både store og små. Det er Frøbjerg Musicalskole hun går på så bor du nogenlunde i nærheden, er det måske noget for dit barn? Vi bor ikke tæt på men har lavet lidt på-skift-kørsel med nogle andre forældre.

Mens prinsessepigen optræder i dag, slapper vi andre af. Faren og mindstemanden spiller skak og jeg læser. De næste 3 dage skal manden arbejde mens vi andre 3 holder ferie, sover rigtig længe og laver så lidt som muligt.

Glædelig 4 søndag i advent. Håber du har en dejlig dag. 

8 kommentarer:

 1. Og dejlig søndag til jer også. Fedt med sådan en god oplevelse for hende. Endnu mere fedt, at hun kan vaske gulv! Det er da klart en stor sidegevinst ved Musicalskolen ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig Liv, kæmpe sidegevinst ved den der musicalskole:o)

   Slet
 2. Musik, sang, dans, gymnastik er alle noget jeg gik til som barn, det giver så meget varme og glæde i sjælen. Kan mærke hvordan jeg bliver "høj" endofinerne spredes. Sådan har Prinsessepigen det med garanti også når hun har været i "øveren" eller givet koncert.
  Glædelig 4. søndag i advent.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det har hun også selvom hun var pænt træt i går, da det hele var slut:o)

   Slet
 3. Fantastisk! Det er så skønt når ungerne finder noget de er glade for, og altid rart at vide, at de kan vaske gulv.... ! Rigtig god præ-juleferie, jeg selv kan liiiige overskue en arbejdsuge på én dag. Det burde være en lov. Hyg jer alle mand 😀

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha en dejlig arbejdsdag i dag og så go ferie derefter:o)

   Slet
 4. Hvor er de bare søde :)
  Mange glædelige julehilsner,

  http://nikkilund.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:o) Også mange julehilsner til dig:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...