17. december 2015

Er det ikke underligt.....

At det er modsat årstiden man gør den bedste handel? Altså køber man vinterjakker om sommeren, er det betydeligt billigere. Jo jo, udvalget er mindre men pyt for der er mange penge at spare. Måske bare lidt svært med et helhjertet køb af vinterjakke i 25 graders varme men det er det værd, hvis man er ok med det.
Køber du så havemøbler om vinteren, er det det samme. Der er super gode tilbud men igen også lidt svært, at helhjertet interessere sig for køb af havemøbler om vinteren. Det er bare sådan, at det faktisk kan betale sig så måske vi skulle overveje det igen.
Nu jeg så er ved det med ting vi kan gøre modsat, så er der måske også andre ting vi også gør modsat? Har du nogen bud?
Jeg kan godt komme med et. Køb af julepynt i januar. Det er såååååååååå billigt, at det næsten skulle være forbudt ikke at slå til. Det føles da lidt fjollet, at købe men når den der rigtig søde nisse man så på i december nu kun koster en 10-er og ikke 250kr, så kan jeg godt overskue det.

Er der noget du køber modsat??

Indlægget er lavet i samarbejde med havemoebelland.dk men ord og meninger er mine egne
- Se min reklame politik her  


 

6 kommentarer:

 1. Vi booker skiferie i August :-)

  SvarSlet
 2. Du har fat i en pointe. Bare jeg kunne gøre det, har det så svært med at tænke på besparelsen, eller om det bare er derfor jeg køber det, altså fordi det er billigt, og ikke fordi jeg gerne vil have det/ og bruge det til vinter/sommer/jul etc.
  Mht. kalenderlys, den 3 dec. var der total udsolgt, det var kun de dyre og dem jeg ikke bryder mig om, så de tese holder ikke helt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, tænk kalenderlysene var udsolgt den 3 dec:o) Vi glemmer at tænde vores så måske vi ikke behøver et næste år:o)

   Slet
 3. Jeg gør faktisk meget i det der med at købe f.eks. flyverdragter uden for sæson. Og det er også lidt som om at stearinlys er rigtig meget på tilbud i januar. Og jeg brænder altså stearinlys af på alle tidspunkter af året, og ikke kun i december, så jeg købet gerne et lille lager. Til Abildjyden: måske du selv skulle kreere et kalenderlys? Mon ikke man kan det, med lidt tusch-værk og kreativitet?
  Kærligst, mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære mor-monster. Ih.... nu er jeg helt oppe og kører over ideen med et hjemmelavet kalenderlys. Det må kunne lade sig gøre, ik'!?:o) Tror det må prøves næste år:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...