9. december 2015

Har du også en ynglingsjuleting?

Denne her er nok mit ynglings-jule-pynt-kalender-ting. Vi fik den for nogle år tilbage af farmor og hver dag i december ligger der 4 små stykker slik til de to yngste i familien, i den skuffe med dagens dato på. Jeg synes den er så sød og gad godt den kunne stå fremme altid.
Måske jeg kan tage halstørklædet af, så er den vel ok resten af året eller hva'? Altså der ville ikke ligge slik i hver dag året rundt for nissen holder jo ferie i 11 måneder om året. Men den skulle bare stå fremme og pynte.

Har du et jule-pynt-ting du godt gad, kunne stå fremme altid??

10 kommentarer:

 1. Den der lille sne-ryste-kugle som jeg har stående på kommoden i gangen. Det er helt terapeutisk at ryste den og se sneen falde... Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, snerystekugler skønne. Ungerne har en hver:)

   Slet
 2. Mine yndlingsting er nogle små nisser, der har været min farmors :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Arveting er skønne at have:)

   Slet
 3. Min er en halv valnøddeskal, som min far et år lavede om til en båd. Med fine små sejl sat på tandstikker. I sandhed et lille kunstværk. Faktisk lavede han ikke lun den ene, men en mindre flåde, og juletræet var det år et helt hav af af valnøddebåde. Jeg tror den jeg har, er den eneste der findes fra den jul for mange år siden. Og den er så fin, at jeg ikke tør bruge den. Så jeg tager den op hvert år, beundrer den, og lægger den på plads igen. Min far var en meget hård mand, så det var ret mirakuløst at han pludselig viste en helt anden side af sig selv, med de dersens både...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder bare som en skøn juleting og minde:o) Kan du ikke tage et billede af den? jeg vil gerne se den:)

   Slet
 4. Årh hvor er den fin Mette! Kan godt forstå du er glad for den.
  Jeg har ikke noget stående fremme hele året - med mindre du tæller det julepynt med, som jeg glemte at få ned og derfor er blevet hængende. Juletræspyntet som vi har samlet ignm 10 år er et hit! Ikke 2 ens (tror jeg). Alle unikke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lyder dejligt med unikke juletræspynt. Det har vi faktisk osse, da farmor har givet ungerne deres egene specielle ting til at hænge på træet:o)

   Slet
 5. Jeg har en juleklokke et minde fra min mormor, har "glemt" at tage den ned 1 år, det var kun mit øje det generede.

  SvarSlet
  Svar
  1. Måske jeg skulle prøve at 'glemme', at fjerne den:o)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...