16. december 2015

Minder, gamle billeder og jorden er helt rund!

Er det ikke altid her sidst på året man falder over gamle billeder og minder?? Eller er det bare fordi Facebook smider minder i hovedet på en, hver gang man logger på? Enten er jeg på fb for meget eller noget - i hvert fald dukkede det her billede op i mine fb minder. Jeg elsker det. Ungerne var 6½ og 4½, vi havde næsten lige fået Berlingoen og var kørt til England. Det var påsken 2012 og vi var i fuld gang med at planlægge bryllup.
Billedet er fra London Science Museum, et sted jeg rigtig godt gad hen igen. Så er du i London engang, kan jeg varmt anbefale det!

Hvis du er på facebook, nyder du så også de minder du bliver mindet om?? Hmmm, giver det nogen mening?

8 kommentarer:

 1. Jeg synes det er for meget med de påmindelser. Det er jo minder jeg husker, måske om 20 år/40 år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, vi husker dem også men synes alligevel det er lidt hyggeligt:o) Men du har nu helt ret i det sagtens kan blive for meget:o)

   Slet
 2. Åh jeg har endnu tilgode at prøve Science Museum, men fordi børnene ikke har været med de gange, jeg er i London, så er det blevet nedprioriteret. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber du en dag kommer derind, Birgitte:) Det er et fantastisk sted for både børn og voksne:o)

   Slet
 3. Gamle minder er bare de bedste!! Så vemodig man bliver over de små, som nu er blevet store. Så længe man har gode minder med i tasken, går det ikke helt galt, tror jeg....
  Kærligst, mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du helt ret i:o) Synes også vores unger er blevet store alt for hurtigt.

   Slet
 4. Årh hvor er de bare kære og over-nuttede i den der lilleput-udgave! (altså jeg taler om børnene). Tiden går og der er mange mange minder. Tænker at det er godt nok at blive mindet om det en gang imellem. Også selvom jeg ikke bruger FB. Jeg må bare bladre på bloggen - eller i iPhoto :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er nemlig så hyggeligt lige at mindes:) Vi har fotobøger og dem sidder ret tit med:o)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...