30. december 2015

Hvis du var en stol, hvem ville du så gerne have satte sig på dig????

Prinsessepigen har lavet en Q & A på sin Instagram. Et af de spørgsmål hun fik var det med stolen. Jeg synes det er et fedt spørgsmål og har da lige tyvstjålet det - altså med tilladelse fra prinssepigen. Så nu spørger jer, kære læsere:

Hvis du var en stol, ville du så gerne have satte sig på dig??

Jeg så helst Brad Pitt satte sig. Skulle han mod forventning være optaget af andre anliggende, så kunne jeg godt leve med David Beckham satte sig i stedet for. Det skulle være meget underligt, at de begge skulle være optaget men skulle det komme dertil, så måtte mit tredje valg være Ryan Gosling.

Måske det spørgsmål skal stilles til Nytårsmiddagen i morgen, skulle samtalen være gået lidt i stå.
Nu glæder jeg mig til, at læse jeres svar.

Godt Nytår - Kom godt ind i 2016!

11 kommentarer:

 1. Jeg tænker mere i retning af folk, som havde noget på hjertet (ikke at jeg tror, de tre herrer ikke har det). Men allerhelst ville jeg gerne have, at det var min morfar. Jeg savner ham så meget i denne tid :-(
  (ok, det var ikke rigtig et opløftende party svar, men altså...).
  Godt nytår til jer også. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Birgitte:o) Åh, jeg kunne faktisk også godt tænke mig min mormor sagde hej:)

   Slet
 2. Beckham! Helt klart!... Nej, Barack Obama er nok uden tvivl mit første valg. Hvis ikke jeg var gift, skulle jeg helt klart ud at drikke kaffe med ham. Ikke i skikkelse af en stol, dog. Vi glemmer lige Michelle for en kort bemærkning....

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh... Barack Obama er jeg helt med på. Armen.... hvorfor tænkte jeg ikke lige selv på ham:o)

   Slet
 3. Første kriterie må være at vedkommende ikke må prutte - eller på anden måde lugte ... Andet kriterie er noget med vægten. Er altså ikke synderligt stærk - heller ikke som stol tror jeg. Det kunne være ... Tom Hanks, min mormor (altså ikke som død, helst som levende) eller Pernille fra 2015-bagedysten (det kunne være sjovt tror jeg).

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg havde slet ikke tænk på lugte/prutter m.m. Ha ha ha :o)

   Slet
 4. Hmm,Rasmus Seebach måtte da gerne komme forbi og sidde lidt,for han er da cute,men ja, tænker lidt som Liv der er visse ting som prutning,beskidte bukser og selvfølgelig alt for meget julesul på kroppen som bare er "no go".
  Rigtig godt Nytår til dig og dine:0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Laila:o) Som jeg svarede Liv, havde jeg slet ikke tænkt på diverse lugt/skidt:o)

   Slet
 5. Hm.... der kommer flere forbi i mine tanker, 2 der ikke er her mere, min far eller Aksel Larsen. Så var der lige 2 nulevende - Michael Falck eller Anders Agger.
  Det er alle personer der kan give mig noget med, både på ord, tanker og værdier.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, Anders Agger!

   Slet
  2. Ih, jeg havde kun tænkt en lækker bagdel der satte sig - ikke lige overvejet andet. Nå, men sikker på Brad Pitt og jeg nok skal finde på noget at tale om:) Godt Nytår til dig og dine:o)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...