1. december 2015

Du har måske set den men hvis ikke, åh... så synes jeg du skal!


Vi har haft farmor her den sidste uges tid. Her kl 9.17 sætter jeg hende på toget til København. Hun skal flyve hjem til England derfra over middag engang. Ungerne har nydt at have farmor boende og de har holdt hende travlt beskæftiget. Vi har set julemanden, været til julemarked og i går var det juleklipdag på skolen. Begge unger var så glade for, at farmor kunne være med.
Egentlig ville jeg faktisk fortælle om filmen vi så i går aftes. Vi er vist lidt bagud med at få den set men nu var farmor her og hun havde heller ikke set den. Men det fik i går aftes og hold da op den er go'! Vi er jo kæmpestore fan af Mary Poppins og det var så fint, at se historien om hende. Eller det er jo historien om, hvordan hun blev til, tror jeg måske mere man skal kalde det. Jeg ville ønske historien var 100% sand, for det er sådan en go' historie eller det synes jeg i hvert fald. Måske skal man som jeg, være fan af filmen Mary Poppins for at synes det, måske ikke. Jeg kan i hvert fald varmt anbefale den, har du ikke set den.
Jeg vil rigtig gerne høre, hvad du synes om Saving Mr Banks, hvis du har set den??

Har du også set Mary Poppins?

10 kommentarer:

 1. Har hørt om den men ikke set den. Lyder som noget jeg skal huske at gøre :) kh Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har også været lidt længe om at se de. Tænkte det ikke var noget for os. Åh, hvor vi tog fejl og vi er så glade for vi så den:o) Glæder mig til at høre, hvad du synes om den:)

   Slet
 2. Ejjjjjj, den skal jeg da bare SÅ meget se! (Og hvorfor har jeg ikke set den før????). Tænker den er lidt i samme boldgade som 'Finding Neverland', som jo er fantastisk! Tak for tip!

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan tænkte vi også. Er så glad for vi så den - Glæd dig til at se den:o)

   Slet
 3. Åh jo. Mary Poppins kender vi! Og putter lige denne film på huskelisten! Tak.
  Og dejligt med besøg af farmor :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Både farmor, manden og jeg var noget så imponeret over filmen. Glæder mig til at høre, hvad du synes om den. Jeg vil faktisk gerne se den igen snart:) Ikke ikke aften dog, nu farmor er taget skal vi se Suits. Savner jo drengene og deres stramme jakkesæt:o)

   Slet
 4. Jeg har endnu ikke set den, det lyder til jeg skal finde tid, tid der ikke er nok af lige nu, men når der så er :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber du måske finder tid her i julen:)

   Slet
 5. Jeg elsker Mary Poppins! :-)

  SvarSlet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...