11. august 2014

Første skoledag og nyklippet hår.

Prinsessepigen starter i 3n og mindstemanden i 0øst.

I går fik de klippet hår efter eget ønske. Begge bad om kortere hår end moren synes det skulle være, det er åbenbart ikke en mor-beslutning mere.
Nå, men de var glade og så er jeg også glad. Begge har glædet sig til i dag og efter 6 ugers ferie er de vist også klar.

Er der en første skoledag hos dig i dag??


6 kommentarer:

 1. De er da fine, begge dine unger :-) Og trøst dig; børnehår gror jo som ukrudt (undtagen fortrudt pandehår, som skal ned til resten, men det er en helt anden historie), så i løbet af ingen tid er deres hår meget længere igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, kender alt for godt det der med den hurtige beslutning om pandehår, og så fortrydelsen og det mindst halve år inden det er med igen:) Mindstemandens hår vokser meget hurtigt så det går nok:)

   Slet
 2. Hvor er de bare fine og skoleklar:-) Her er vi ikke helt ved skolestart endnu, men jeg har dog en pige, som fyldte 4 år i søndags, og som startede i Pre-Kindergarten på den amerikanske skole her i Nepal - det system starter lidt tidligere, men hun elsker det og glædede sig hele sommeren til at komme tilbage i skole med alle vennerne fra "Pre-School":-) Og så vil hun i øvrigt OVERHOVEDET ikke klippes, med mindre jeg kan klippe hendes hår langt som Rapunzels..."kan du det, mor, hva?" ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha:) ja, hvis bare vi kunne klippe begge veje, kort som langt:) Tillykke med hende og god første pre-school-dag:) De vil så gerne lærer de kære børn.

   Slet
 3. Årh de ser lige tilpas søde og frække ud med deres nye hår. Det er sådan det skal være! :)

  SvarSlet
 4. Ah, tak søde Liv og frække er de men det er da bestemt ikke noget de har fra deres mor!! Fløjte.......

  SvarSlet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...