22. august 2014

Så blev mindstemanden stor.....

Eller større i hvert fald. Han er nu 7år og det er da for vildt. Især når jeg jo på ingen måde (det er ikke nødvendigt med beviser i form af et billede, for jeg er dårlig til at lyve så I kan lige så godt tro mig - altså når det ikke lige handler om noget med en julemand....) ser ældre ud end dengang for 7 år siden, hvor den lille brunøjede mindstemand kom til verden. Han sagde flere gange, da han skulle i seng:

"Det har været en rigtig dejlig fødselsdag"

Det er jo skønt at høre og vi er ikke helt færdige med fejringen.... I dag kommer min tante og i morgen er der fest for drengene fra klassen i Legeland. Uh, jeg må hellere få lavet pølsehorn!

Mindstemanden fik lige det han havde ønsket - Et Razor løbehjul, Lego i flere udgaver og en skatepark. Nej, det er ikke hele haven der er bygget om med ramper og lign (uh... det ville ellers være sååååå fedt) Toys'rus havde denne her seje skatepark til fingerskateboard, fingerløbehjul og fingerbmx-er. Mindstemanden var klar til at vise tricks til mormor for hun forstod ikke helt konceptet... Det gør hun nu og hun er imponeret.


6 kommentarer:

 1. Årh hvor er han fin. Man kan faktisk godt se at han nu er en dreng på 7 år! :-)
  Og sikke en masse dejlige gaver han har fået. Rigtig god fortsat fejring med alle drengene i dag. Satser på at pølsehornene er klar ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak, Liv. Jeg jeg synes også han pludselig ser stor ud. Han er næsten lige så høj som prinsessepigen:) men hun er nu ikke så høj, flere af pigerne i 0 er højere end hende. Jo, 48 pølsehorn fik jeg bagt - det tror jeg er nok:) Go' weekend.

   Slet
 2. Tillykke med ham... og nøj ja tiden går hurtig....

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak:) Ja, tiden går lidt for hurtigt:)

   Slet
 3. Tillykke med mindstemanden!

  SvarSlet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...