5. august 2014

12 år er lang tid og meget er sket men det føles også lidt som om det var i går.

Her for knap to uger siden var vi til bryllup hos vores venner i England - Ja, det husker I sikkert for jeg skrev jo om det!
Min kære veninde der blev gift, har jeg kendt i 12 år. Det er næsten lige så længe som jeg har været sammen med min mand. Mit første job i London var i en vuggestue og min veninde arbejdede der den sommer. Vi faldt i snak på min første dag og har snakket lige siden.....
Det er sket rigtig meget på de 12 år vi har kendt hinanden. Jeg har fået 2 børn, fået sclerose, er flyttet til Danmark og blevet gift med manden min. Vores venner var med for to år siden da vi blev gift efter 10 år sammen og for knap 2 uger siden var vi med, da de gav hinanden deres JA!
Jeg har veninder jeg har kendt meget længere (en helt siden 0 klasse) så 12 år lyder umiddelbart ikke af så meget men når vi ses, er det jo som om vi så hinanden i går! . Og så alligevel virker det som lang tid - især når vi de 6 af årene har levet i hvert sit land.


Er 12 år lang tid?? Hvad kommer det an på??

2 kommentarer:

  1. Ja det kommer jo an på om venskabet er sådan et hvor man kan starte hvor man sluttede sidst. Eller om det er svært sådan at følge op på ... eller?!? Giver det mening? Synes det lyder skønt med jeres venindeskab (hedder det mon det?) og så er 12 år jo ingenting! Tillykke med hende - godt at have gode mennesker i sit liv :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, når vi ses snakker vi som om vi så hinanden i går:) Hurra for sociale medier når man bor i hvert sit land:) venindeskab lyder dejligt så hvis det ikke er et ord så er det nu:) for det er et dejligt ord:)

      Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...