8. august 2014

Sol sol sol.....

Det er altid dejligt med sol, ingen tvivl om det men vores hus bliver sååååååå varmt. Vi har sol hele eftermiddagen og aftenen i vores have. Så vi har vores gardiner er trukket for det meste af dagen for, at det ikke bliver alt for varmt indenfor. Det har vi været ok med de 6 år vi har boet her og kan sikkert sagtens leve med det længe endnu.

Det ville nu være rart med en overdækning foran vores havedøre som ville skygge, og så ville vores gamle (måske vi så kunne købe nye) havemøbler også kunne stå i tørrevejr. To fluer med et smæk.....

Vi har snakket om det mange gange, rigtig mange gange men det er bare ikke lige blevet til noget. Vi kan selvfølgelig bare smutte i XL Byg (se mere her) og købe, hvad vi skal bruge og så finder vi jo nok nogen der kan lave det. Jeg er sikker på vi godt kan finde en der er fiks på fingrene men vi er bare aldrig lige kommet videre med det. Så er der jo det der med lige at smutte i XL Byg!
Tja, det er heller ikke blevet til noget.

Helt ærligt, tænker du nok.... Kom nu ind i kampen! Jamen, det har vi skam også planer om. Jeg kan jo bestille på deres hjemmeside (se mere her) så hvor svært kan det være. Tror det er sådan nogle plader her og nogle af de her stolper vi skal bruge.


Tænker vi denne her gang, ikke bare tænker tanken og snakker om det! Nej, nej nu bliver det altså til noget, ja det gør.... Eller det håber jeg, for det er sååååååå varmt og man må ikke klage over varmen, vel?!


2 kommentarer:

  1. Arj men i mangler da bare så meget en Byggemand Bob!

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, vi gør:) for det kan godt være vi kan synge her i huset men det byggeri-noget er vi ikke helt så dygtige til.

      Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...