9. august 2014

En bådfuld håb.

Det synes jeg godt vi kan kalde det. Oceans of Hope er en båd der lige nu sejler verden rundt og på den er folk med sclerose. Ikke alle selvfølgelig for det ville jo ikke virke men der er nogle seje mennesker, der tør tage en udfordring. Forhåbentlig får det skabt opmærksomhed, og med det flere penge til forskning. Jeg kunne jo godt tænke mig, at der blev opdaget en kur mens jeg kan få glæde af den - eller det er måske lidt egoistisk men det håber jeg altså!
Her er Oceans of Hope da hun (man kalder da en båd for hun, ik'?) sejlede ud af Københavns havn den 15 juni. I kan følge turen her, skulle det have interesse.
Nej, det her er ikke reklame - andet end for opmærksomheden på sclerose. Det er noget jeg føler jeg godt må gøre opmærksom på, da det jo kun kommer mig til gode.

Nu skal manden og jeg jo også ud og sejle her til oktober, ja okay ikke helt det samme men det er da en en båd. En noget større en og vi skal bare en sviptur til Oslo med Crown Seaways, ikke jorden rundt, men den sejler ud af København ligesom Oceans of Hope. Vi har også et håb om, at det ikke blæser for meget for så kan det blive lidt af en udfordring for min dårlige balance.

6 kommentarer:

 1. Interessant projekt! Hvordan er deltagerne udvalgt? Vi bestemmer da bare, at vejret bliver helt stille og fint på jeres tur til Oslo :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Deltagerne har søgt og er så valgt ud. De er ikke så fysisk handikappet som mig men MS har jo så mange sider, at vi alle mærker det forskelligt. Man kan stå af og på - altså flyve til et sted, stå på båden og sejle med et stykke tid. Så står man af og flyver hjem, hvorefter båden sejler videre. der er en læge ombord.
   Tak for hjælp med vejret på vores Oslotur:) Det sætter jeg stor pris på:)

   Slet
 2. Jeg mødte en mand (jow jow - noget af en indledning) på en gågade et eller andet sted, som reklamerede med projektet. Og det var bare så nederen at jeg ikke rigtig havde tid til at stoppe og tale med ham (selvom jeg faktisk gerne ville!). Men så er jeg glad for at du kan berette om projektet her i Blogville. Godt med reklame. Og en kur må da være lige på trapperne! Lukker øjnene hårdt i, holder vejret mens jeg krydser fingrene og tæller til 10!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Liv:) Hold nu ikke vejret for længe, vel;) Jeg grinede et pænt stykke tid af din indlledning:)

   Slet
 3. Jeg synes, det lyder som et super projekt! Og det er da overhovedet ikke egoistisk at håbe på en kur snarest! Jeg har et par veninder med MS, så jeg håber og krydser fingre sammen med dig :-*

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ingrid, det er sødt af dig:) Håber dine veninder har det okay.

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...