30. august 2014

Grøn er håbets farve eller bare en sej farve, hvis du spørger mindstemanden.

Tror de fleste af jer efterhånden er klar over mindstemanden er stor Lego-fan. Har vist blogget om det nogle gange. Det er lige det legetøj der fanger ham - Når han altså ikke hopper på trampolin. Lige nu er det Lego Starwars der er in... Det kan jo hurtigt ændre sig men vi griber lige bolden mens den er i luften - Eller noget andet smart!

Jeg er jo en stor shoppe-online-fan (mit shoppe-i-butikker-gen er forsvundet) og elsker endnu mere udsalg. Der er udsalg hos Legowear.dk så jeg kiggede lidt (ok, meget) for jeg er ret vild med deres drengefarver. De er klare og mindstemanden havde ikke lige noget i grønt - det har han så nu og heldigt nok så synes mindstemanden også den er mega (et ord han bruger rigtig meget i øjeblikket) cool. Nok mere fordi der er Starwars på den end den grønne farve.... Farven klæder ham så godt og han var da også pænt stolt i går morges og ville gerne ha' den på i skole. Den passer ham perfekt så jeg håber, at han ikke har tænkt sig at vokse mere her i efteråret/vinter. Han er kun lige blevet syv men han er høj og tynd/smal (hvad skriver man?)  Tænker, at næste gang jeg køber tøj til ham skal de være nummeret større end 128, hvis altså ikke lige det er meget stort i størrelsen.

Nå, men tilbage til den lækre sweatshirt. Mindstemandens første kommentar da han tog den på:
"Årh ja mor, den er mega blød inden i"
Den klare grønne farve klæder ham synes jeg, hvad synes du'? Indlægget er lavet i samarbejde med Legowear men ord og meninger er mine egne
- Se min reklame politik her

2 kommentarer:

  1. Han er smækkerlækker i den :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak:) han er også rigtig glad for den:)

      Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...