19. august 2014

Krydstogtskibe og vores cruise.

Vores lille mini cruise på Crown Seaways nærmer sig - ikke med hastige skridt endnu - men nærmer sig. Som altid når man glæder sig, går det jo ikke sååå hurtigt.
Det er dejligt at have noget at glæde sig til og den anden weekend blev vi lige mindet om, at vi glæder os til vores cruise.

I vores naboby ankom et stort flot krydstogtskib Legends of the Seas. Mindstemanden og faren var på vej i den udendørs skatepark, drejede om hjørnet og der lå hun.... Jo, man kalder da et skib for en hun, ik'?! Mindstemanden var ikke voldsomt imponeret for det betød, at skateparken var lukket. Heldigvis ligger der en indendørs skatepark tæt på, så afsted til den det gik.
Han spurgte om det var det skib vi skulle sejle med - det skib mor har arbejdet på??? Det var det jo ikke så hans interesse forsvandt helt!

Faren nåede dog lige at tage et billede af Legend of the Seas inden mindstemanden løb tør for tålmodighed....


Hun er lidt større end Crown Seaways men de er begge flotte, ik'?


6 kommentarer:

 1. Vel er begge de damer flotte! Og i får en skøn tur!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det tror jeg også for det blæser ikke de dage vi skal afsted;)

   Slet
 2. Sorry, men bryder mig overhovedet ikke om cruics
  ships. Alt for meget massiv turisme..

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er vist meget intenst når sådan et skib kommer til en by. Vi kunne læse i avisen, at nogle nabobyens butikker havde solgt mere på en dag end på end uge. Det var de glade for:) Jeg har aldrig været på et rigtig cruise ship kun Oslobåden, hvor jeg arbejdede:)

   Slet
 3. Jeg var i Caribien over jul og nytår for snart tre år siden (fantastisk, i øvrigt) og der var det helt tydeligt, at det er cruisegæsterne, som der tjenes penge på. Butikkerne på High Street var simpelthen kun åbne, så længe skibene var inde, og byen gik fra 1000 til måske 20.000 indbyggere i løbet af meget kort tid, hvis flere af de store skibe var inde samtidigt..

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, jeg gad godt sådan et cruise rundt på de Caribiske øer:) Jeg tænker det er fint der sælges massivt når skibene kommer ind, så kan de holde fri de andre dage måske:) Det er da vist ikke helt skidt:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...