24. august 2014

Den sidste fødselsdag - altså indtil næste år.

I går holdte vi mindstemandens fødselsdagsfest for drengene i hans klasse. De hyggede sig og havde alt for travlt med at lege, til at spise ret mange af alle de pølsehorn jeg havde bagt. Donuts som faren havde lavet blev dog spist, når de lige svingede forbi fødselsdagsbordet for at få noget at drikke og en skud sukker.

Efter 3 timer med fuld knald på var det slut, drengene blev hentet og vi tog hjem. Vi var trætte men ikke mindstemanden - han havde fået Lego af familien til sin fødselsdag så han gik i gang at bygge straks vi var hjemme.  Eftersom han vil selv, fik faren og jeg lov til at slappe af.
Det smitter det der Legobygning så prinsessepigen gik også igang med at ordne hendes. Så ungerne var travlt optaget resten eftermiddagen.

Tante I havde givet mindstemanden og prinsessepigen Legofilmen så den sluttede vi lige af med at se i går aftes. Hold da op den er sjov.
Har du set den?

2 kommentarer:

 1. Hvor meget har LEGO betalt for dette indlæg? Hæ hæ ...
  Lyder som en perfekt fødselsdagsfejring. Dejligt at mindstemand havde en skøn dag! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha:) Ja, hvis bare det var Lego der sponsorede det - men hvad skulle ungerne så ønske i fødselsdagsgave og julegave??:) Næ, det hele er gaver fra de sidste par jule og fødselsdage samt lidt lommepenge brug:) Vi har nogle fantastiske bedsteforældre der forkæler vores unger med feriepenge:) Vi er også heldige at have en dejlig stor familie, der er gode til at gi' gaver sammen:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...