6. august 2014

3 meter ned.....

"Må jeg prøve at hoppe derfra??" spurgte mindstemanden, da vi i formiddag var i svømmehallen. Vi var kørt til SlotsSøbadet i Kolding for det er ikke såååå forfærdelig langt fra hvor vi bor. Der er så skønt der og masser af plads. En ekstra bonus er, at jeg kan sidde derinde (indtil det bliver for varmt og så sætter jeg mig på deres udendørsareal og nyder udsigten) og se dem svømme, dykke og hoppe i fra vipperne.
Mindstemanden mente han gerne ville hoppe fra 3 meter vippen i dag for første gang. Uh, jeg er åh så pylret men faren er jo i vandet og mindstemanden er en lille vovehals og han insisterede. Og så hoppede han....
Nu skal jeg jo ikke klage over, at mine unger er glade for vand og hopper fra vipperne men jeg er altså bare selv lidt pivet.... Eller det jeg blevet så jeg pylre sådan når de sådan vover ud i et 3 meter spring. Han er jo min lille dreng på kun 6 år (okay 7 år lige om lidt) så lidt pylret må jeg vel godt være, ik'?

Nå, men efter nogle timer i vandet var en juice i skyggen lige, hvad de havde brug for.Inden vi lige skulle lidt i butikker for prinsessepigen skal ha' en lektiebog. Hendes klasselærer vil helst der er fortrykt dato (hvilket jeg også synes er smartest) men jeg har ikke fundet en endnu. Nogle af jer derude der læser med, der evt har en ide om hvor en lektiebog med fortrykt dato er bedst at finde?? Føtex har dem ikke.

4 kommentarer:

 1. Det er da sejt at hoppe fra 3 meter vippen og mon ikke han lige voksede et par centimeter ;)
  en mor må godt være lidt pylret :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Han var noget så stolt:) Det var jeg også;)

   Slet
 2. Det er klart en mors pligt at være pylret. Det står i mor-manualen har jeg hørt. Sej gut. Magter slet ikke hvis det var min der ville ditto :) men pt. bruger vi også mest havepoolen.
  Lektiebog ... boghandelen! Ha' en skøn fredag og weekend. Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Nå, men hvis det står i mor-manualen så har jeg det bedre;) Også skøn fredag og weekend til dig:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...