25. august 2014

Det var ligesom Phoebe. Sikkert derfor vi kunne grine af det kl 04.45 i morges....

Hvad vækkede os så tidligt?? To batterier der skulle skiftes i røgalarmerne. Jamen, dem kunne vi vel ha' skiftet i går aftes? Der viste vi jo ikke de skulle skiftes....
Jeg er ikke til megen hjælp for jeg kan ikke nå dem, så manden måtte op og pille batterierne ud. Nej, vi fik ikke sovet igen inden vækkeuret ringede kl 05.45

Vi kunne så ligge og fnise lidt af det hele, for det mindede lidt om Phoebe's desperate jagt på bib-bib-lyden i et af Friends afsnittene. Ja ja, mere skal der ikke til så tidligt om morgnen. Vi snakkede endda om, om vi lige skulle tænde for dvd'en og se det afsnit af Friends inden det var stå-op-tid meeeen nej!

Nu har jeg puttet nye batterier i og så kan manden hænge dem op når han kommer hjem. Jeg ved, at lige præcis vores røgalarmer vil be' om nye batterier om laaaaang tid men helt sikkert om natten eller tidligt om morgnen.

Hvad gør jeres røgalarmer?? Er de må-jeg-be-om-nyt-batteri-agtige tidligt om morgnen eller om natten??

10 kommentarer:

 1. Åh, hvor irriterende - på den lidt komiske måde :-) Vi havde nogle bip-bip-lyde på alle tider af døgnet. Jeg var sikker på, at det var en halv-flad alarm. Gemalen sagde nej. Nu bipper det ikke mere - måske fordi alarmen nu er helt død? (Og hvis det ikke var en alarm, hvad filan var det så??).

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej da, hvor spooky - Jeg var ret glad for vi kunne finde bip-bip lyden med det samme:)

   Slet
 2. Årh hvor en skøn måde at vågne på - med noget at fnise ad. Sikke en herlig morgen :-)
  Jeg kendte en mand, som i flere uger gik i hyggede sig med at han havde en fårekylling et eller andet sted i huset. Det var dejligt når den sådan gav lyd - han var virkelig skuffet da det gik op for ham at det bare var røgalarmen ;-(

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha, ej det er da også ret skuffende at finde ud af:/
   Ja, når nu vi skulle vækkes så tidligt måtte vi jo få det bedste ud af det:)

   Slet
 3. Sidst var det midt om natten og måtte rive den ned stående på en vippende klapstol :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh nej, godt du ikke faldt af stolen. Hvad er det med de der alarmer og deres løben-tør-for-batteri efter sengetid:)?

   Slet
 4. Jeg kan simpelthen ikke lade være med at smile stort, for jeg elsker det afsnit af Venner - og især Phoebe er min favorit i serien!
  Da vi ikke havde boet så længe i det hus, hvor vi nu bor, kunne jeg høre noget, der "pippede" i grovkøkkenet eller måske i køkkenet. Jeg var derude flere gange over flere dage, men kunne ikke finde årsagen. Faktisk troede jeg, at der sad en fugleunge i emhætten...
  Når jeg ikke kunne holde ud at høre på det, lukkede jeg døren til køkkenet, for så var jeg fri for lyden.
  Til sidst fandt jeg frem til, at det måtte komme fra skabet i netop grovkøkkenet, og jeg fik min mand til at kigge efter på øverste hylde... og der lå netop en brandalarm, som var taget ned, da loftet skulle skiftes :-)))

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Phoebe er også min ynglings men jeg skifter lidt:) Ej, hvor heldigt det bare var en gammel røgalarm og ikke en lille fugleunge der pippede/bippede:)

   Slet
 5. Åh, altså, det sker ALTID om natten. Da jeg boede i London (til leje, selvfølgelig!) løb brandalarmen tør for batteri midt om natten....og den bibbede ikke bare....den flippede hysterisk ud, så jeg troede, at der var krig, og vågnede med et skrig og mega-hysterisk, indtil min kæreste (nu min mand;-)) nåede op på øverste etage i det høje smalle hus og fik den hevet ned. Det er stadig lidt traumatisk;-) Jeres oplevelse lyder trods alt lidt hyggeligere;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Argh... det lyder ubehageligt:/ Godt din mand kunne få den hevet ned, og så håber jeg du med tiden kommer over den traumatiske oplevelse:)
   Og det lille sæt hue og handsker du viser frem på din blog er bare så kært:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...