12. august 2014

Hverdagsforberedelser og fødselsdagsforberedelser.

Hverdagen er sat ind igen og det er nu dejligt nok men man skal lige vænne sig til det. For prinsessepigen var det lige på og hårdt i går med helt almindelig skoledag og lektier med det samme.

1. klassen som mindstemanden startede i havde en kortere dag i går, hvor vi forældre var velkommen.
I dag var det så helt almindelig skoledag så svømmetasker og madpakker var gjort klar. De ny-indbundende bøger var lagt tilbage i skoletasken sammen med fødselsdagsinvitationer.

For prinsessepigen er fyldt 9 år i ferien og mindstemanden fylder 7 i næste uge. Der skal holdes fest for henholdsvis pigerne i 3n og drengene i 1ø. Vi er jo såååå heldige der er en stor lækker legepark ca 15 minutter fra os, så der er alle pigerne plus en kammerat til midstemanden inviteret hen på lørdag. Kl. 10 til 13 så vejrmand, hold lige igen med regnbygerne der, ik'!

Mindstemandens fest afholdes næste lørdag så mere om det senere.


4 kommentarer:

 1. Helt enig...det kræver lige lidt tilvænning at komme tilbage i rytmen efter en dejlig lang sommerferie, men det er nu også meget rart på nogle områder:-) Og tillykke med dine to store børn:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak:) Ja, rutiner og hverdag er skønt og vi vænner os lynhurtigt til dem igen:)

   Slet
 2. Fed idé med fødselsdagsfest i legeparken. Og self er det tørt vejr og solskin på lørdag. Hvad ellers?
  Vores skole besluttede at 50 minutters festivitas var mere end rigeligt til første skoledag - og så direkte på skema, alle klasser. Så mindstemand startede sin 1. klasses debut med idræt. (Han er ikke specielt vild med 3 klasser samlet - for meget virak og larm) så det var en lidt brutal start - men veloverstået.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, vi har i hvert fald bestilt tørrevejr:) jeg vælger at ignorere dit hvad ellers? :) for så behøver jeg ikke tage stilling.... ;) Æv at jeres mindstemand fik en lidt brutal start på skolegangen. kan godt forstå han ikke er så glad for for meget larm m.m Det er vores heller ikke men heldigvis er de kun en første klasse lige nu:) og kun 16 i klassen. Det er luksus:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...