23. august 2016

Jeg var til forældremøde


Manden og ungerne var hjemme! Prinsessepigen nævnte, at hun ikke troede jeg ville være imponeret over mindstemanden kørte rundt på løbehjul i stuen. Manden mente det skulle foreviges og forøvrigt var jeg jo ikke hjemme.
Så mens de morede sig med det, blev jeg endnu et år i forældrerådet og blev klassekassedamen. Har lige snakket med banken. Det var slet ikke så besværligt. Heldigt!

22 kommentarer:

 1. Haha - når katten er ude.... :-)

  SvarSlet
 2. Ha, det tænkte jeg også :-) Tillykke med klassekassedame-titlen. Og det måtte jeg så skrive om to gange, fordi jeg blev ved med at skrive kasseklasse ... Meget fin, meget svær titel ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha :o) ja en meget fin titel som ingen ville ha' så den endte hos mig:) der var nemlig ikke en skov af hænder da der blev spurgt, hvem der ville stå for klassekassen.

   Slet
 3. Ja, musene har sørme danset på bordene, må man sige! Den slags sker også hjemme hos os, når mor-katten her er ude!...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha skøreliv:) rart at høre det ikke kun er hos os der sker:o)

   Slet
 4. Ih tillykke :-) jeg har forældremøde i morgen. Håber ikke jeg bliver valgt til noget. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Held og lykke i morgen:o) Jeg ville gerne have været fri for både forældreråd og klassekasse men da der ikke var andre, tog jeg det!

   Slet
 5. Åh ja - når katten er ude ... :-) Tillykke med titlen. Vi skal til forældremøde på torsdag, og jeg undgår meget gerne alt, der har med økonomi at gøre. Jeg bliver til gengæld gerne i trivselsgruppen - det har været ret hyggeligt det seneste år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak, jeg ville gerne have været fri men nemt var det nu med banken, så det gik. Så nu skal jeg igang med at kræve penge ind til arrangementer.... Det skal nok blive sjovt!

   Slet
 6. Ikke kun hjemlig finansminister - nu også kasseklassekassedame (eller noget). Sådan, Mette!
  Jeg kan ikke se at der skulle være noget galt med løbehjul-stue-kombien. Han har jo styr på det (og på løbehjulet). Helt fint og ganske normalt (hos os). Cool stil har han også.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha, ja ville gerne ha' sluppet men ingen andre sagde noget og så gjorde jeg:)

   Slet
 7. tillykke med den fine titel som klassekassedame :-) Kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak:o) Indtil videre er det gået nemt nok:)

   Slet
 8. Hahah, vi måtte spise pomfritter i sofaen, når vores mor var til SFO-møder på sit arbejde :P De fædre altså.

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha ha:o) Jeg fik hotdogs og chokolademælk hos pølsevognen med min far, når min mor var til møder eller Tupperware aftener:) :o)

   Slet
 9. Det er så sjovt at manden videodokumenterer :) det er også sket flere gange herhjemme, når jeg er ude :) senest i fredags hvor is blev indtaget med dyner uden for samtidig med at pigerne så Disneysjov :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha Ha Ha:o) jeg morede mig også over, at han filmede det og så viste det til mig:o)

   Slet
 10. Hatten af fordi du har overskud til den slags. Jeg så altid den anden vej, når der skulle vælges frivillige - ligemeget til hvad :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha :) det ville jeg også gerne kunne :o)

   Slet
 11. Pyha, jeg husker tiden hvor denne dybe tavshed faldt i lokalet, når der var forældremøder, jeg var ofte den der brød tavsheden først. God fornøjelse med tillidsposten :-)
  Hihi - havde jo set filmen på IG, godt han morede sig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha ja den film afslørede det hele:) og tak. Det skal nok gå, at være klassekassedamen:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...