29. august 2016

Når alle gør det så virker det

Hun havde en dejlig fødselsdag for sin klasse i søndags. Og tak for alle jeres krydsede fingre. Det regnede slet ikke de 3 timer vi holdt fødselsdag.

Vi har haft en travl weekend men en go' en af slagsen. Mindstemanden har været til hele 2 fødselsdage + hans søsters her i weekenden. Så tre er vel mere rigtigt.
Vi har været til vejfest i naboernes carport lørdag aften. Det var hyggeligt og rart at snakke med dem alle mere end bare lige et hurtigt hej. Vi har lige fået nye naboer og det var rart, at kunne byde dem sådan ordentlig velkommen.
Søndag skulle vi jo så holde fødselsdagsfest for prinsessepigens klasse den der nærliggende naturpark. det holdt tørt. Yeah! Ungerne hyggede sig og var så søde. Manden havde lavet mini donuts og de gik som varmt brød. Ellers så vi ikke voldsomt meget til dem i de 3 timer andet end, når de lige skulle ha' lidt at drikke.
Søndag fik vi også en dejlig dejlig nyhed men den må I vente med. Har jo set hos Liv, at det kan man godt tillade sig. Lige at lade jer søde læsere vente lidt i uvished.
Lækre mini donuts produceret af manden i huset. 

16 kommentarer:

 1. Har I sådan en doughnut - maker? De ser godt nok lækre ud :-)
  Dejligt I undgik regnen. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, manden så en i Føtex for nogle år siden og mente ikke han kunne leve uden:o)

   Slet
 2. Altså, I forstår da at holde spændingen ved lige! Dejligt det holdt tørt under festlighederne!

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi var yderst tilfredse med, at regnen blev væk:o)

   Slet
 3. Sikke en cliffhanger og dejligt I havde en god fødselsdag. Kh D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, vi var så heldige de 3 timer, at det ikke regnede:o)

   Slet
 4. Hvor var I bare heldige med det vejr, for det var da ellers temmelig vådt ind i mellem. Nej, man kan faktisk overhovedet slet ikke tillade sig at lave den slags cliff hangers, og bare fordi Liv er en drillebisse .. ;-) .. (ja, med b og ikke n), behøver du ikke gøre det samme ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi var nemlig rigtig heldige for da vi kørte derfra, stod det ned i stænger:) En anden børnefødselsdag havde lige overtaget vores plads. Jeg havde lidt ondt af dem. Og når Liv kan er det da ok jeg også gør det:) fnis:o)

   Slet
 5. Hey!
  Det er altså kun okay at lave cliffhanger-nyhed når det er MIG der står bag. Ikke helt lige så sjovt at 'blive holdt udenfor' (selvom det er med alle de andre). :-D :-D
  Fedt at I havde tørvejr. Godt med god prinsessepigefejring. Er der flere af de der donuts tilbage? For jeg kunne da godt lige ... nå ikke?!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha ha :o) a taste of your own medicine ;o) ikke flere donuts men melder du din ankomst i tide, får jeg da manden til lige at lave nogle flere:)

   Slet
 6. Man.må.ikke.lave.cliff.hangere ;) er jo aaaaalt for nysgerrig til den slags. Men dejligt i havde godt vejr. Det havde Vi også næsten hele dagen - men jeg nåede alligevel ik at slå græsplænen helt færdig inden regnen kom :-/

  SvarSlet
 7. Ha ha ha:) der skal nok komme oplysninger snart. Æv med græsplænen men mon du så nåede de sidste i går? :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Igår brugte jeg på hospitalet med Tiller - heldigvis falsk alarm om blærebetændelse, men better safe than sorry... Så græsset blir (formentlig) slået færdigt idag. Kom nuuuuuu med den nyheeeeed ;) ha en skøn tirsdag.

   Slet
  2. Åh, nej da. Godt det var falsk alarm:) ha ha ha ha tålmodighed:o)

   Slet
 8. Så dejligt for jer at vejret holdt. Her begyndte det lige kort før middag, altså med regn, bulder og brag. Og allerede kl. 13 var solen fremme igen, dog afbrudt af en del byger gennem resten af søndagen.
  Lækre donuts, og en fyldt kalender med arrangementer fra den kommende weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi var sååååå glade for det holdt tørt de 3 timer:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...