2. august 2016

Dans, sang, drama og måske på TV

Lige der sidder prinsessepigen og lytter til Peter Friis. Han underviste  i dans i dag på campen på musical akademiet. DR1 var der også og filme. Kl 22 i aften på DR1 Nyhederne, skulle der måske blive vist noget. Prinsessepigen synes det er ret så sejt.

Der er gang i den til det sidste når vi har henter prinsessepigen ved fem-tiden de her dage. Der bliver sunget og danset til den helt store guldmedalje. Hun elsker det, de hygger sig, lærer en masse og i morgen skal de også overnatte der. Der bliver så bålaften på stranden med bålmad og sang hele aftenen. Torsdag skal de igen lærer en masse, hygge sig og ha' det sjovt. Vi er så godt nok nød til, at rive prinsessepigen væk fra det hele kl ca 18 torsdag. Vi skal med et sent fly til London. Fredag skal vi nemlig til bryllup. Hun har vist det hele tiden så hun er ok med, at hun misser den sidste dag på campen. Eller det siger hun da!

Nå, men jeg skal ha' lavet mad så jeg smutter. Håber I alle har haft en dejlig tirsdag.

6 kommentarer:

 1. Dejligt med børn, der hygger med det, som de bedst kan li'! Så blir det ikke bedre :-)

  SvarSlet
 2. Bryllup igen. Lyder skønt. Og skønt at hun sådan nyder denne uge. Kram herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, mandens kusine skal giftes på fredag:) skal nok blive godt.

   Slet
 3. Så indslaget på DR1, havde ikke læst her, så jeg kiggede ikke, dog var mine tanker forbi, var det her prinsessepigen hyggede sig.
  Ønsker dig og dine en dejlig midt på ugen dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi jamen det er der hun går og hygger sig:) Man kunne lige se et glimt af hende et par gange i indslaget igår. Hun synes det var sjovt, at se klippet hertil morgen da jeg viste hende det:o)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...