14. august 2016

Lidt regn kan ikke slå os ud. Det gav dog ventetid....

Manden arbejdede i silende regn og blev færdig. Ungerne måtte dog vente til det blev tørrevejr og trampolinen var tør igen, inden de kunne prøve.

Vi har haft trampolin i haven siden ungerne var helt små. Det er deres meste brugte legetøj og over årene, er den blevet skiftet ud og vokset i størrelse. Lidt i takt med ungerne!
Her i forsommeren havde vi besluttet, at den gamle trampolin skulle skiftes. Nettet manglede, kantpuden var i stykker og dugen de hopper på var blevet blød. Så gik bilen i stykker igen igen og trampolin måtte vente. Indtil i går. Mormor fik nok af den i hendes øjne livsfarlige gamle trampolin. Hun hjalp til og vi købte en ny og større trampolin. Prinsessepigen var hos en veninde i går formiddags og mindstemanden til fødselsdag. Så nu blev det ret James Bond agtigt og uden de havde en anelse, fik vi (eller manden fik) samlet trampolin m.m. i silende regn. Vi fik hentet børn og det var meget høje (undskyld naboer) jubelskrig der lød fra dem. Desværre måtte de lige vente til den var tør inden de kunne afprøve den.

Resten af dagen og aftenen blev brugt på trampolinen. De havde ikke engang tid til dessert og en film.....

Nu regner det igen men nogen på tv siger, at det stopper senere.... Det håber vi da godt nok for der skal hoppes. En havetrampolin er simpelthen det bedste vi nogensinde har brugt penge på siden ungerne var små. Vi har ikke en stor have men den er vigtigere end noget andet. Jeg tror også det er den der har gjort mindstemanden til den fantastiske gymnast han er i dag. Eller måske han bare talentfuld - who knows. Anyway vi er trampolinfans.

Her er en lille film fra pinsessepigens Youtube kanal hun lavede i går.


Er du trampolinfan??

10 kommentarer:

 1. Hurra for ny trampolin! Hos os bruges den ikke så meget til hop, som den bruges til alternativ boldspilsbane!.... Dejligt med aktive børn!

  SvarSlet
  Svar
  1. Vores er også til tider blevet brugt til alternativ boldbane:)

   Slet
 2. Årh, sikke en fed overraskelse til banditterne! :-)
  Her i hytten er det andre ting der trækker - så trampolinen røg videre til andre ... for flere år siden. Godt vi ikke alle er ens! Det ville være så kedeligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. ps. älskar din nya design på bloggen

   Slet
  2. Tak tak, søde Liv. Og du har helt ret, det ville være så kedeligt, hvis vil alle var ens:)

   Slet
 3. Ja meget! Vores trænger virkelig også til at blive skiftet nu, men det er helt vildt så mange gode stunder, de har tilbragt der :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, vores bruges også til så mange forskellige ting:o)

   Slet
 4. Trampolinen er kommet i haverne efter mine børn og jeg flyttede i lejlighed, så derfor har vi ikke haft.
  Ved der her en i haven hos nr. 2 (bonusdatter + 2 bonus børnebørn på 8 og 4 år). Om yngstedatteren køber 1 ved jeg endnu ikke, dog tror jeg det, hvis altså de flytter i hus engang, nu bor de i lejet lejlighed 3 vær. og har en lille grøn plet i haveforeningen til det boligområde de er bosat.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kendte kun en der havde trampolin, da jeg var barn:)

   Slet
 5. Hvad er der nu i vejen med at hoppe på trampolin i regnvejr?!? Donnaen er tit kommet pladdervåd ind efter at have hoppet i trampolin i øsende regnvejr sammen med en veninde. Det er ikke sjovt alene, men sammen var det åbenbart ualmindelig sjovt. Nu har hun ikke trampolinen mere, men hun var godt nok meget glad for den i mange år. Tillykke med jeres nye :-)

  SvarSlet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...