13. januar 2017

Wow så gik der lige en uge og det er weekend igen

"Yeah, min mor opdagede 'tingen' i min mund! Billedet er fra sommeren 2009 og mindstemanden er næsten 2 år og meget lyshåret.

Det er fredag og snart weekend. The tween (nyt år - nyt navn til prinsessepigen der passer meget bedre) har en fødselsdags fest hun skal til lørdag formiddag/tidlig eftermiddag. De skal skøjte m.m. og hun glæder sig. Manden har fodboldtræning men mindstemanden og jeg har ingenting på programmet.
Det er nu godt nok, da mindstemanden skal have fjernet en blokeret spytkirtel i dag. Han har haft denne her 'ting' bobbel, blodsamling, hvid 'ting' i snart 3 måneder. Som den opmærksomme mor jeg er, opdagede jeg den først sådan rigtigt til jul, da vi var i England. To be fair, så har barnet ikke klaget eller vist den til mig!
Nå, men vel hjemme i igen ringer jeg til lægen. De henviser til tandlægen (hvem viste lige, at alt inde i munden er tandlægens bord. Jeg gjorde ikke!) så jeg får tid ved tandlægen i sidste uge. Der bliver kigget på 'tingen' i mindstemandens mund og den kan fjernes for den er lidt træls for ham nu.
Så i dag skal han have skåret den af, jeg har allerede koldsved - hvis det nu bløder meget - men virker selvfølgelig cool som en mor skal!
Mindstemanden er mere bekymret over den time han skal have fri fra skole tidligere....

Go' weekend derude.

19 kommentarer:

 1. Rigtig god weekend og god bedring til sønnike.

  SvarSlet
 2. Håber det går nemt for ham i dag, og god bedring med ham, samt god weekend.
  kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gik rigtig fint :) og tak, Rikke :)

   Slet
 3. Nåhrr, hvor han er kær?! Hvad blev der af 'the stinkies'?....

  SvarSlet
  Svar
  1. Kom til at udgive inden jeg fik skrevet held og lykke, pøj-pøj og alt muligt til den lille mand og hans mor!... ❤️

   Slet
  2. Hi hi :) vi kalder stadig dem begge stinkers indimellem til the tweens store fortrydelse. Hun synes det så uncool :) og tak, det gik super fint og han var sej :) moren tog det også ret pænt.

   Slet
 4. Uh det lyder heller ikke rart. Håber det går godt. God weekend. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Birgitte. Mindstemanden tog det så fint og moren klarede det også okay :) :o)

   Slet
 5. Godt i begge to klarede det😉 og at der er dømt hygge weekend forude.
  Rigtig god weekend til Jer alle.

  SvarSlet
 6. Pyha, det lyder til at det ikke har været helt så slemt, som jeg ellers forestiller mig.
  The Tween er et ganske fint ord for den tidligere Prinsessepige ;) The Stinkers er ellers rigtig cool - det må the Tween have misforstået.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ja, det mener vi også;) og det var heldigvis ikke så blodigt som moren lidt havde frygtet :)

   Slet
 7. Godt det ik blev så blodigt :-/ sys os the stinkers er er godt ord (det ville ihvertfald passe fint til vores poder) - god weekend! Kh S

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha du må gerne også bruge ordet:) og tak. Vi er godt i gang med weekenden og slapper af.

   Slet
 8. Jeg var da også gået til lægen og ikke tandlægen, det er da en svær nød at knække. Øjnene er Øjenlægen, Tænderne (munden) er tandlægen, ører - næse - hals er(hm. skal man til lægen og have en henvisning eller retter man henvendelse til øre - næse hals specialisten straks - her er der delte meninger - kender ikke selv svaret - dog ved jeg hvis det drejer sig om mine bihuler skal jeg ikke omkring lægen først).
  Kan se det hele gik godt for jer begge heldigvis.
  Håber jeg nu kan huske det er The Tween og ikke prinsessepigen, og Mindstemanden vil acceptere at blive kaldt Mindstemanden når han kigger ned på The Tween, han vil jo altid være Mindstemanden :-)
  God weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha ja han er på vej til at blive højere en hende:) og tråden er allerede faldet ud og alt ser så fint ud i munden. Ha'en dejlig lørdag. Her ligger et lille bitte drys sne:)

   Slet
 9. Godt det gik godt - jeg tror han er en sej lille en :-) - måske mere sej end mor? Men sådan er det nok altid: Man kan sagtens være sej med sig selv, men når det er ens børn, er det straks noget andet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Han er helt sikkert meget mere sej end sin mor :o) Det er the tween også. Nu er jeg også enormt pylret når det kommer til mine to unger :)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...