8. januar 2017

Jul nr 2 og noget pomfrit-grav

Mindstemandens nye sengetøj. Det vakte stor glæde.

Så blev der holdt jul igen i det lille hjem. Jul nr 2 blev afviklet. Ungerne fik flere gaver. Manden og jeg fik flere gaver. Ikea gavekort. Mon jeg slipper afsted med, at bestemme hvad det skal bruges til?! Om et lille års tid er det jul igen og denne gang er det i Danmark vi holder det.

Vi træder nu ind i den anden uge af januar. Spring, drama, sang m.m. starter for alvor op i denne her uge. Næste lørdag er den første fødselsdagsfest i prinsessepigens klasse. Om 2 uger er der overnatning i mindstemandens klasse på skolen. Jeg er jo i forældrerådet så jeg overnatter også. Om ca 3 uger er der Tonsedag en hel søndag med ungernes springhold, på en efterskole med pomfrit-grav. Det er vist det fedeste når man skal lave dobbelt salto og sådan.

Og så vil jeg lige sige, at hvis ikke du allerede har set den (vi er lidt bagud her - venter til filmene kommer på Netflix) så er filmen One Chance om Paul Potts som vandt Britain got Talent, helt helt fantastisk. Vi så den i går aftes. OMG den er fantastisk.

Go' søndag derude.

16 kommentarer:

 1. Glædelig bagjul x 2; I har godt fat i januar, fornemmer jeg! Jeg har ikke set filmen du nævner, men tak for anbefalingen!
  God søndag herfra!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak:) håber du får set filmen. Den er virkelig god :o)

   Slet
 2. Tak for anbefaling af filmen. Havde allerede sat den på min 'liste'. Nu tror jeg at den bliver prioriteret ;-)
  Og god fornøjelse med hverdagen til jer i den kommende uge. Der er fart på. Og jeg har lidt samme følelse. I denne uge har jeg virkelig nydt familie-tid om eftermiddagen. Ha' en rigtig dejlig søndag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, den er bare så go' Glæder mig til at høre, hvad du synes når du har set den:)

   Slet
 3. God jul version 2 ;-) her er weekenden gået med at se HBO Vikings - den er altså meget god... Ellers står den på de nye afsnit af Modern Family på Netflix og Shooter serien. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Birgitte :) lyder som en rigtig hyggelig weekend:o)

   Slet
 4. Sikke I får julet;0)
  Rigtig god aktiv januar måned:0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det bliver til en del jul med familie i to lande:) og tak Laila:)

   Slet
 5. Hvis ikke du havde skrevet, hvad du skrev om filmen om Paul Potts, ville jeg ALDRIG have forestillet mig, at det kunne være en film, der ville være værd at se - men du fik mig så lige til at ændre det synspunkt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih tak Ellen. Håber I ser den for den er virkelig god. Min mor så den i biografen da den først kom. Vi nåede det ikke der og har derfor ventet på den skulle komme på Netflix:) James Corden som spiller Paul Potts er fantastisk:)

   Slet
 6. Så hyggeligt med to jule :) det lyder som en virkelig dejlig og begivenhedsrig januar I har i vente. Glæder mig til at følge med. Kh S.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er hyggeligt :) og tak:) glæder mig til at følge med hos dig:)

   Slet
 7. Hverdagen er igen i gang rundt i DK, den første uge i året er en blød opstart, men så går vi i gang i uge 2, der bliver en lille pause i uge 7 eller 8, alt efter hvor i landet vi er bosat.
  God fornøjelse med hverdagen.

  SvarSlet
 8. Sejt sengetøj - tror jeg. Selv ville jeg nok få mareridt af at ligge under det ;-) Pommes frites-grav måtte lige googles. Ser ret sjovt ud, men hvordan kommer man op igen??

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha godt spørgsmål. Ungerne kommer op igen med ved ikke hvordan:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...