16. januar 2017

Lidt kongelig


Manden og jeg er gået i gang med serien The Crown på Netflix. Vi har set 2 afsnit og vi er helt solgt. Vi havde begge læst om den og set de mange stjerner den havde fået. Vi skulle bare lige ind i hverdags rutinerne igen inden vi startede. Vi ser et afsnit hver aften når ungerne er kommet i seng. Hvis du ikke allerede har set den vil jeg da varmt anbefale den. Det er en interessant historie om den britiske Dronning, hende der stadig er Dronning i Storbritannien, og hvor ung hun var da hun blev Dronning. Hendes far var Kong George VI, ham der stammede, hvis du har set The Kings Speech. En film jeg også varmt kan anbefale.

Nu er vi selvfølgelig ikke nået så langt endnu men den er fantastisk indtil videre. Vi glæder os til 3 afsnit i aften. Nu er vi godt nok lidt presset med voksen tv-tid. For i går startede det eneste program vi ser på en tv kanal. Australian Masterchef. Et program vores unger også gerne vil se men grundet strikse sengetider her i huset, kun kan se en lille del af. Mindstemanden må se et kvarter og the tween 3 kvarter. Det er nu så hyggeligt de også er glade for at se med og heldigvis bliver det genudsendt om søndagen. The tween er især interesseret nu hun er begyndt at have hjemmekundskab i skolen. Måske vi snart kan overlade madlavningen til hende sådan helt!

Ellers har det været en rolig weekend. Vi har slappet af og hygget. Håber du også har haft en dejlig weekend.

18 kommentarer:

 1. Det lyder lige som en serie for mig! Jeg var vild med Colin Firth i filmen om hendes far; en skøn, skøn film! ❤️
  Jeg råber ikke hurra for mig weekend, men i dag har jeg en ekstra fridag, og det NYDER jeg!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hurra for fridag til dig i dag:) jeg kan mærke du nyder den i bedste stil :o)

   Slet
 2. Uh, er den lige så god, som de siger?! Jeg bliver nok nødt til at be' Gemalen om koden til netflix, så jeg igen kan kigge serier fra min Ipad :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det må du hellere:) den er så go:)

   Slet
 3. Det lyder som noget, jeg kunne se på min Ipad. Det får jeg ikke lige manden til at være med på ;-) kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Både min mand og jeg er imponeret. Vi nyder den begge to:) den er ikke kun for piger;)

   Slet
 4. Jeg har også kun hørt godt om serien. Den er på Flix-listen nu. Tak for reminder og anbefaling.

  SvarSlet
  Svar
  1. Var så lidt:) jeg er så glad for vi fik startet med at se den.

   Slet
 5. Og vi har ikke Netflix - får det heller ikke, hvis det står til mig, men mon ikke vi kan få set den serie på anden vis? Vi kunne fx købe den som dvd vil jeg tro.
  Åh, hvor vil jeg håbe for dig, du får et barn, der synes det er sjovt at være køkkenafløser - sådan en fik jeg aldrig, og John er ikke et hak interesseret i kokkerering, bortset fra at kunne lide at spise mine frembringelser ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber den bliver vist normal tv for min mor ville elske den:) ellers må jeg give hende den på dvd. Vi krydser fingre for the tween gider madlavning. Lige nu lover det holdt - i skolen:)

   Slet
 6. Som tidligere nævnt har jeg ikke Netflix, kan fint blive dækket med det minimum min box fra YouSee og hvad boligforeningen har aftalt med YouSee. Der er alt for meget unødvendigt, og så er der det jeg gerne vil se.
  Det glæder mig i står fast med sengetider, det er vigtigt børnene er veludhvilet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, vi har altid haft faste tidlige sengetider for vi værdsætter vores voksentid om aftenen:) Og ja, så er det selvfølgelig vigtigt ungerne får sovet nok:)

   Slet
 7. Vi her heller ikke netflix, men med alle de fine anbefalinger du efterhånden kommer med, kan det da godt friste mere og mere :) Jeg er bare lidt betænksom ved hele det her flix'eri, for jeg er netop så glad for vi ikke har tv, og kun streamer det vi vil se... Åhhh, dilemma ;) nyd solskinstirsdagen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen vi ser aldrig tv. Har det kun da manden arbejder med fodbold og skal kunne se kampene. Vi kunne sagtens nøjes med bare Netflix, vi ser aldrig andet. Der er nogle fantastiske dokumentar programmer der som vi også ser. Tak også go' tirsdag til dig:)

   Slet
 8. Jeg bruger hverken kanaler eller netflix - men har dog et par dvder og så har min kæreste lidt forskellige serier liggende. Det er fint for mig, som bare bruger det som baggrundsstøj og ikke går op i hvad der sker på skærmen (;

  . K

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder som en go ide:) med bare dvd-er.

   Slet
 9. Uh, tak for tipset! Det er så hyggeligt når man får taget hul på en af de gode Netflix serier og man hver aften kan se frem til en times hygge (eller to). Den sidste vi så var 'Narcos' - historien om Pablo Escobar og den kan også anbefales. Det er dog helt over i en anden genre ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det dejligt med en go serie :)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...