24. januar 2017

Jeg har spist min første - har du?

Fastelavnsbolle. Vil egentlig helst have med creme men takker nu ikke nej, når nu manden komme hjem med fastelavnsboller. Det ville da være uhøfligt! 

Vi er næsten færdige med januar. Synes måneden er fløjet afsted. Ikke vi har lavet noget specielt som sådan. Men alligevel er den kommende weekend den sidste i januar. Manden og jeg har hele to dates, først biograftur fredag eftermiddag/aften og brunch date søndag.
Ungerne skal til Ringe efterskole hele søndagen med deres springhold. De glæder sig for der er den fedest springgrav, siger de. Mindstemanden mener han kan lave dobbelt salto når de kommer hjem. Jeg prøver at lade være at tænke på det.

Måske jeg skal få manden til at tage de 'rigtig' fastelavnsboller med hjem efter arbejde.

17 kommentarer:

 1. Jeg fik en kvart igår til eksamen... En kvart fordi jeg synes bukserne strammer lidt de forkerte steder, men jeg kunne alligevel ik lade den heeelt ligge ;) Men min var med creme - og den var sørme go' (og næste gang, spiser jeg en hel!!!)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det gør du:) Spiser en hel næste gang:o) Jeg vil også ha' creme næste gang

   Slet
 2. Det ville klart være uhøfligt at sige nej tak ;-) Jeg er faktisk hverken så meget til ovenstående (hedder de i øvrigt ikke spandauere på alle andre tidspunkter af året end omkring fastelavn? ;-)) eller til dem, der er fyldt med flødeskum, men stik mig en hjemmebagt med creme, så jeg er på! (Bagte i øvrigt selv nogle i weekenden med creme, chokolade OG marcipan - og nu er jeg så hoppet på noget bootcamp-agtigt, der gør, at jeg ikke må spise dem. Virkelig flot (!))

  ... Dobbelt-salto, i øvrigt. Dét er vildt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tænker du har helt ret ang navn udenfor fastelavns-tid:D Ja, lad os nu se om, han lærer den dobbelte salto eller om moren kan slappe lidt af endnu:)

   Slet
 3. Jeg har spist en med syltetøj indeni. Det er den eneste slags, jeg synes er rigtig god. Så vi kan godt dele :-) Dobbelt salto - weee!!

  SvarSlet
  Svar
  1. .D bare glad for jeg ikke er den enete der allerede har været i gang inden vi er nået februar:o) Dobbelt salto hmmm jeg må vel lærerat leve med det, skulle han lære det på søndag.

   Slet
 4. Wauw, han er dygtig, ham den lille!
  Jeps, jeg var på fastelavnsbollen. I morges. Klokken 9:15. Hvad kan jeg sige? Nogen fra mit arbejde havde stillet et par stykker på køkkenbordet, og de så ikke ud som om de skulle bruges. Af andre. Neeeej, til mig?!

  SvarSlet
  Svar
  1. Dygtig men også en vovehals.... så måske han mener han kan men hans lille krop mener noget andet. Lad os nu se om han lære det eller jeg kan sove roligt lidt endnu:) Selvfølgelig var de da til dig;D Var de med creme eller syltetøj eller en af hver for så var det nødvendigt, at spise begge to, ik'?:)

   Slet
 5. Nej ingen fastelavnsboller til mig endnu ;) men jeg glæder mig til at prøve dem. Kh Birgitte

  SvarSlet
 6. Uh, skal du ha' med creme eller syltetøj, Birgitte??

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt klart syltetøj... er ikke så glad for creme ;-)

   Slet
 7. Ehj, har du!? Så kan jeg sgu osse. Her går man og holder tilbage og tænker at man i det mindste burde ramme februar før man går i gang. Det er slet ikke nødvendig. Men det skal være af den helt rigtige slag, den med flødeskum. Har du i øvrigt prøvet ham Meyers opskrift? DE er farlige!http://www.meyersmad.dk/lav-mad/opskrifter/fastelavnsboller/ Der er ikke sparet på noget...

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må igang, Malin:o) Og tak for link til opskrift på fastelavnsboller. Det kunne gå hen og bblive farligt;)

   Slet
 8. Ingen fastelavnsboller til mig, tak, men jeg vil gerne se en video med en vis lille mands dobbelte salto :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis han lærer at master en dobbelt salto på søndag, praler jeg med det:o) Tænker jeg så kan filme det til opvisningen. Mon ikke trænerne så lader ham gøre det der, hvis han lærer det. En ting er, hvad han gerne vil kunne, en anden ting er, hvad trænerne synes han kan;) Og hvad moren kan tåle at se han laver:o)

   Slet
 9. Nej endnu ikke, bager mine selv, skal nemlig tænke på sukker og fedt mængder ;-) ellers stiger mit blodsukker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lyder lækkert med at bage selv, måske jeg skulle prøve det:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...