10. januar 2017

Første og sidste bog

Den nærmeste bog, var den jeg læser i øjeblikket. Sætningen var: "It's just a handstand against the wall" fra bogen Everything Everything af Nicola Yoon.

Jeg må smile af lige den sætning for en handikapper som mig med dårlige ben, er en håndstand nok lige at tage munden for fuld, selv mod en mur. Men nu skal sætningen jo ikke tages bogstaveligt, hvis den skal beskrive mit liv i 2017.
Så jeg læser sætningen igen..... Jamen, uhh spændende for det må betyde jeg lærer at stå på hænder mod en mur i 2017 - igen skal sætningen ikke tages bogstaveligt. Det er spændende for er sikker på jeg gør noget, jeg ikke har kunnet længe på et tidspunkt i 2017.
Bonusinfo: Jeg kunne sagtens stå på hænder uden en mur inden sclerosen synes det var åndsvagt og stoppede den aktivitet.

Denne her blev min 17 og sidste bog i 2016.

Uhhh, den kan jeg ikke anbefale nok. Den er virkelig god og twistet.... Did not see that coming! Som titlen ligesom afsløre handler den om, at nogen gange burde man have vist! Jeg vil egentlig ikke skrive så meget om den. Læs den skulle du mangle en god og spændende bog.

Bogen Everything Everything af Nicola Yoon er min første bog i år. Jeg er cirka halvvejs.

Kunne være sjovt, hvis I skriver anden sætning på side 117, i den bog der er nærmest dig, i kommentarfeltet.

Vil du lege med?

12 kommentarer:

 1. Jeg har ikke lige nogen bog i gang, men den bog på billedet, den er god! jeg var også meget begejstret over den. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Det behøver såmænd ikke være en bog du læser bare den der lige er nærmest:)

   Slet
 2. Jeg må straks hjem og slå op. Jeg er dog lidt spændt på, hvad jeg rammer, for jeg har gang i tre bøger: en rejsebog, en om Første Verdenskrig og en, der beskriver den hvide underklasse i USA. Det kan godt blive underligt ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, ja det kan blive ret interessant:) glæder mig til at se, hvilken sætning der kommer ud af det:)

   Slet
 3. Nå, SÅ er sandhedens time kommet! Jeg læser pt. 'De urolige' af Linn Ullmann, og der står på side 117, anden sætning, følgende: "Jaha, nå, det har du?"
  Hmmm...? Og hvad kan man tolke af det? Øh.... At jeg vil være mere open minded, måske?....

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha :) det er en fed sætning:o)

   Slet
 4. Den bog der lå nærmest hm... de bøger der lå nærmest var alle kogebøger på max 45 sider, så jeg hentede den fra natbordet.
  "Og Carl, her har du Olaf Borg-Pedersen, der producerede Station 3, du kender sikkert det udmærkede tv-program."
  Hm..... hvad skal jeg så lige udlede af det, skal jeg medvirke i Station 2, eller en af de andre programmer der følger politiet irl. Hvis det skal blive virkelighed i løbet af 2017 håber jeg det bliver for en god sags tjeneste ;-)

  Mht. at stå på hovedet, hænder eller andre spring/krumspring - så står jeg af, har aldrig kunnet dette, har aldrig turdet, selv en koldebøtte har jeg ikke brudt mig om, jeg kunne, og det var det eneste, hvis vi taler om springgymnastik. I det hele taget, så var jeg ikke glad for gymnastiktimerne, var en af dem der blev valgt sidst, har altid været en klumpe dumpe.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi ja, den er lidt tricky:) Tænker du måske gør noget helte-agtigt og derfor bliver interviewet af et tv hold:o) I løbet af 2017.

   Slet
 5. Har et planlagt bogindlæg, som endnu ikke er færdigskrevet. Derfor ligger jeg, så godt som, henover en bog for at kunne kommentere. Den bog må det naturligvis være og på side 117, 2. sætning står der: "Dagen efter stod hun endnu senere op. Til sidst stod hun slet ikke op."
  Bum bum bum .... , tænke, tænke. Hvis det betyder sengeliggende dage i løbet af året - håber jeg det er pga. dovenskab og ikke sygdom ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt sikkert selvvalgt dovenskab liggende i sengen:)

   Slet
 6. En rigtig sjov ide😉
  En bog som jeg snart starter på, er Jussi adler-Olsen "Selfies"Der står"bug og briller, alt sammen med årtier på bagen"
  hmm, ja, man bliver jo ældre😉

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih, det var en fed sætning og betyder da klart du vil bruge din visdom i det kommende år:) det bliver spændende;)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...