27. januar 2017

Hurra for springgymnastik-heldags-arrangementer

The tween har nu ca 12 cm kortere hår - efter eget valg. Med etager foran og godt tyndet ud. Mindstemanden er også ny-klippet.

Og hurra for mormor for hun kommer om lidt  og så kører manden og jeg i biffen. Vi skal se Manchester by the Sea og vi glæder os.
På søndag har vi sørme en date igen hele dagen. Ungerne skal en hel dag på Ringe Efterskole og træne springgymnastik. Vi starter med brunch , når ungerne er kørt med bussen.
Lørdag skal jeg med mindstemanden til Skak stævne hele formiddagen. Det plejer at være rigtig hyggeligt. Der er gratis kaffe og rundstykker til forældrene.

Så god weekend alle I søde læsere og tak fordi I læse med. 

12 kommentarer:

 1. Det lyder som en formidabel weekend; jeg er særlig fan af jeres fredag - det lyder fedt, sådan at skulle på date med sin mand! Håber I får en dejlig aften! ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har haft en Amazing aften:) først burger king i bilen mens vi nød solen gå ned eller noget:) så film popcorn og cola:) åh, en fantastisk film. Se den hvis du kan. Den er så god.

   Slet
 2. Åh hvor er det dejligt at I tager på date, håber du nyder weekenden

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) fantastisk film vi så. Se den hvis du kan:)

   Slet
 3. Hvor lyder det dejligt. Kærligheden og parforholdet skal plejes.
  Svigersønnen "yngstedatterens udkårne" fyldte 40 år i går. (PS yngstedatteren fylder 29 i februar). Her fandt jeg en lidt anderledes gave, det blev til Funballz (http://www.funballz.dk/book-event/vaelg-by/aarhus/) for 2 + jeg som babysitter.
  Ønsker dig og dine en dejlig weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tillykke med svigersønnen:) dejlig gave fra dig:) vi får enten brunch, dinner bio af min mor i gave incl babysitting:)

   Slet
 4. Manner det lyder som en dejlig weekend. Ms man godt sige at jeg virkelig håber mine piger på et eller andet tidspunkt går til noget hvor der er sådanne træningsweekender?! Nyd brunch i morgen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) ja, det så fedt med spring træning der giver date tid til moren og faren. Der er en virkelig god gymnastik forening:) vi er lige kommet tilbage fra brunch og det var så lækkert. Nu vil vi nyde eftermiddagen med en film inden to trætte unger kommer hjem ved 17 tiden:)

   Slet
 5. Håber I har haft alletiders weekend. Alle sammen 😊 Kh Birgitte

  SvarSlet
 6. Lyder som en dejlig weekend at gå i møde. Håber I har haft det dejligt. Kram D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har vi i hvert fald, tak Dorte.

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...