22. januar 2017

Søvn, låg og hvilken hånd deres bruges

Lad os starte med søvnen. Den fik jeg ikke meget af natten til lørdag. Det var ikke de 15 søde ungerne skyld, for de sov alle ganske fint og helt til 7.30 om lørdagen. Næ, det var alle lydene og den lette høje snorken fra et par af børnene. Nogen timer sov jeg selvom det ikke helt føltes sådan i går. Jeg havde det nærmere som om jeg havde været en tur i byen med drinks, dans og lign. Derfor nød jeg ekstra meget min Take Away kebab sandwich og et par skiver pepperoni pizza. Eller jeg nød det bare ankom til døren klar til spisning.
Mindstemanden var også træt men mere i benene for hold da op de unger løb rundt fredag aften. Det er da også bare dejligt at have hele skolen for sig selv. Vi forældre der var der, havde ikke meget at lave andet sørge for lidt mad, slik, saftevand og lige tjekke alle var der, da de blev smidt i seng kl 22. Mindstemanden sov mellem hans to bedste venner og sagde i går eftermiddags:

"Næste år, mor. Der tror jeg godt jeg kan klare den uden dig!"

Spørgsmålet er så, kan moren?? Er hun klar til hendes yngstebarn muligvis ikke har brug for hendes tilstedeværelse ved den årlige klasseovernatning?

I går aftes havde vi alle 4 en længere samtale om, hvilken hånd vi bruger til at skrue et låg af med. Jeg bruger højre og er højrehåndet, the tween er venstrehåndet men skruer et låg af med højre hånd. Manden og mindstemanden bruger venstre hånd til at skrue låg af men er begge højrehåndet. Jep, vi har lange dybe samtaler her i huset om lørdagen..... Og velbekomme. Nu fik du lige en hel masse fuldstændig unyttig viden om låg.

Hvilken hånd skruer du et låg af med?

8 kommentarer:

 1. Jow, du er klar om et år! Ingen tvivl om det! ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er jeg så må vi se om han også vil have mig om et år:)

   Slet
 2. Du har et år til at blive klar


  Godt det var en god aften og nat

  SvarSlet
 3. De slipper os før vi slipper dem, kan jeg godt betro dig. Og det er ikke altid en nem proces ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det har jeg på fornemmelsen.

   Slet
 4. Dejlige lange samtaler, og konklusionen, ingen passer ned i en bestemt kasse, når du er venstrehåndet så......
  Jeg skruer låget af med venstre hånd, er venstrehåndet, og dog, fik bundet den til stolebenet i skolen, for det var forkert, blev tvunget til at skrive med højre, og ja, fik aldrig en god ordenskarakter af samme årsag :-) Når jeg tegner, maler etc. sker det med venstre, selv stregen med linialen slås med venstre.
  Det bliver spændende om du er med mindstemanden når de skal overnatte igen. ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Min mor blev også tvunget til at skrive med højre hånd.

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...