20. januar 2017

Søvn er da også bare så opreklameret

- Jeg kan sove når jeg bliver gammel..... 

Hmmm, er jeg ikke snart gammel så?! Da ungerne var små, var det jo bare sådan det var med små børn. At de ikke altid sov uden at vågne om natten.
Så bliver de lidt ældre og sover godt. Vågner næsten aldrig i nattens løb  - kun hvis de har mareridt eller er syge.
I nat var bare en af de nætter. The tween vågnede med tandpine. De sidste rokketænder vil gerne ud. Hun fik lidt panodil og så listede hun i seng igen. Jeg lagde mig også til rette og var næsten i drømmeland, da mindstemanden stod ved min side. Han havde banket hovedet ind i væggen og var lidt ked af det Han blev puttet igen og sov ret hurtigt.
Det samme kan så desværre ikke siges om moren. Jeg var nu så vågen, at det ikke liiige var til at falde i søvn igen. Samtidig, mens jeg talte timer til vækkeruret ville ringe, begyndte jeg at tænke på i aften. For der skal der overnattes på skolen med mindstemandens klasse. Lad os håbe alle ungerne er lige så trætte som mig, og vil i seng tidligt.
NO Chance....
Nå, men det plejer nu at være noget så hyggeligt og da jeg nu er monster træt på forhånd, kan det rent faktisk være jeg sover i nat - uden at høre de 15 unger der snorker, snakker i søvne, prutter, hoster m.m.
Manden er blevet advaret, at lørdag er en dag, hvor jeg ikke kan eller vil tage stilling til noget. Ej, heller er der 99% chance for jeg heller ikke laver noget som helst. Mad m.m. er hans ansvar. Han er nu helt med på det. Han får nemlig en helt-alene-hjemme-aften her i aften. The tween skal til fødselsdagfest hos en klassekammerat og det er med overnatning.

Nå, men så er der vist ikke andet at sige end: Go' fredag og go' weekend, you guys.

14 kommentarer:

 1. God weekend og god fornøjelse i aften. Håber du får sovet igennem og hvilet om lørdagen. Det har du bestemt fortjent ;-) kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Birgitte:) Det synes jeg også jeg har;)

   Slet
 2. Det er rigtigt, at man kan sove, når man bliver gammel - problemet er bare, at man bliver det før tid, hvis ikke man sover ;-)
  God tur i sovesalen - det lyder ... spændende :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. :o) det skal nok blive hyggeligt med overnatning. Det er det hver år:) ungerne elsker de har hele skolen for dem selv. Det er aften og det er anderledes:)

   Slet
 3. Uh, bliver lige lidt træt på dine vegne. Jeg håber, du får en lang og rolig nat fra lørdag til søndag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak frue, det håber også. Håber lidt ungerne er 'out cold' der også, så de ikke lige synes de skal vække mig :)

   Slet
 4. Ønsker dig en rigtig god nats søvn på skolen - og en helt afslappet lørdag evt. med mulighed for en lille morfar ;-)
  Kender det der med ikke at kunne falde i søvn igen alt for godt. Det er dræbende bare at kunne tælle timer og minutter til vækkeuret ringer. Håber det går bedre med tænder og hovedet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak. Både tænder og hoved er helt ok :)

   Slet
 5. Uhh, rigtig god fornøjelse!! Dine poder (+ de andre tilstedeværende) skal være glade for, at det ikke er mig, der skal overnatte sammen med dem; jeg bliver forfærdelig ond i sulet når der er underskud på søvnkontoen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha der vil jeg faktisk gerne se:) håber du har sovet godt i nat:) jeg har on and off men er nu meget træt:)

   Slet
 6. Pyha, at de lige begge skulle vågne, er det pudsig, selvfølgelig sker det når det er vigtigt at være veludhvilet.
  En sammenhængende søvn og en god søvn kan ikke vente til når du bliver gammel, jeg kan mærke at jo ældre jeg bliver, så er det, det indre ur der kalder, og kan se rundt omkring mig at dem der er en generation eller 2 ældre end mig, at det med at stille klokken efter lyset bliver tændt etc. sker både hverdage, weekend og helligdage :-)
  Håber aftenen, natten er gået godt på skolen, og din lørdag bliver lige som du har drømt om, stille og rolig, og helt fri for at tage stilling til noget overhovedet.
  God weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) det gik fint og ungerne havde en fantastisk aften og sov alle. Jeg sov lidt:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...