4. februar 2016

Tomater og lidt krydderurter.

Er de ikke bare søde de her små drivhuse? De der bitte små frø som ikke er blevet til planter endnu, gemmer sig i de der små drivhuse.  Jeg har nøje fulgt instuktionerne på pakken og tror på vi nok skal se nogle spirer på et tidspunkt.
Det er Nelson Garden der har sendt mig de her fine små planter/frø. Nu glæder jeg mig rigtig meget til, at se om vi lykkes med de små planter.
Instruktionerne på pakken er nemme at følge trin for trin så jeg tænker da, at det nok skal gå men spændende er det altså.
Især fordi jeg ikke har grønne fingre men rigtig gerne vil prøve. Nu fik jeg muligheden og krydser fingre for det lykkes at gro tomaterne og krydderurterne..

Dyrker du ting i din have eller drivhus? 

Indlægget er lavet i samarbejde med nelsongarden.dk men ord og meninger er mine egne
- Se min reklame politik her 

13 kommentarer:

 1. Jeg har godt nok ofte overvejet noget minidrivhus-halløj i det omfang lejligheden tillader det, men jeg er lidt i tvivl om det nogensinde lykkes for mig.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har faktisk have men jeg har bare ikke grønne fingre. Nu prøver vi det her og ser hvad der sker. De skal plantes ud på et tidspunkt men hvor ved jeg ikke:o)

   Slet
 2. Jeg kan næsten smage hvor lækkert det er at få i munden.
  Jeg har en altan på 2 sal, prøvede lidt for nogle år siden, men vejret og jeg var ikke enige om hvordan diverse pryd og lækkerier til ganen skulle passes og plejes :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. hi hi :o) jeg håber jeg klare det - vil så gerne have hjemmedyrkede tomater især:)

   Slet
 3. Det bliver da spændende, om I får friske tomater og krydderurter til sommer :-) De få gange, jeg har prøvet noget i den retning, har dårlig timing mht. ferie og vanding desværre forårsaget tørkedød, så jeg skal helst have noget, der kan stå og passe sig selv i mindst 14 dage i sommerens tørreste periode uden at dø. Det kan små fine krydderurter i hvert fald ikke. Øv bøv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hmmm, det lyder til vores så kommer til at lide samme skæbne. Vi er jo på ferie nogle uger og har også et par bryllupper. Må se om jeg kan få nogen til at vande for mig.

   Slet
 4. Held og lykke! Det er bare skønt at spise ting af egen avl, men det er rigtigt, at du bliver nødt til at finde nogen, der kan vande for dig i sommerferieperioden, ellers går det helt sikkert galt.
  Jeg købte også et slags eksperiment i en planteskole, da vi var i UK, men jeg er nødt til at styre min tålmodighed lidt endnu med at få det i jorden :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber det lykkes for os, at holde liv i vores planter. Ville være ret så stolt af, at kunne servere hjemmedyrkede tomater:o)

   Slet
 5. Jeg hepper :-) Jeg dyrker tomater på terrassen op af en sydvendt mur. Det fungerer fint. Det er lidt som at dyrke slik i haven :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhh, tak for hepning:o) Jeg elsker tomater så håber sådan, at det lykkes at dyrke dem:)

   Slet
 6. Jeg hepper :-) Jeg dyrker tomater på terrassen op af en sydvendt mur. Det fungerer fint. Det er lidt som at dyrke slik i haven :-)

  SvarSlet
 7. De er SÅ søde, har haft lignende fra Aldi før med små lerpotter i.

  - Anne
  Www.venterpaavin.blogspot.com

  SvarSlet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...