9. februar 2016

Pandekagedag - En af de bedste dage om året!

For på pandekagedagen må vi spise pandekager til alle måltider.... Pandekager lige som du bedst kan li' dem - både med sukker, syltetøj, citron, flourmelis eller med kød eller ost og skinke. Der er ingen grænser og ingen løftede pegefingre, over det meget store indtag af pandekager.
Jeg er jo årets super-mummy (I kan eventuelt afgive stemme i kommentarfeltet så det bliver helt officielt) så i går aftes lavede jeg lige en kæmpe portion pandekagedej og i køleren med den.
I morges kunne jeg jo så lige hurtigt lave pandekager til morgenmad til ungerne. Tror lige der røg plus points på kontoen der, hva'!
Resten står nu i køleskabet og venter på, at blive brugt til både eftermiddagsmad og aftensmad. Forøvrigt ingen panik omkring frokost. Det er emneuge på ungernes skole og der kan købes pandekager. Så ungerne får pandekager til frokost er jeg sikker på.

Glædelig Pandekagedag derude.

16 kommentarer:

 1. Du får 10 ud af 10 af mig ;-) hvor sejt at gennemføre en hel pandekage-dag. Skal I have søde pandekager til aftensmad også? Mine unger ville dø en lille smule af glæde, hvis jeg gjorde det samme som dig. Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, hvor er du sød Birgit:o)

   Slet
  2. Ups ups ups der skulle selvfølgelig ha' stået Birgitte... Fik lige trykket alt for hurtigt og klumset på tasterne!
   Vi skal ha' både søde pandekager og nogle med ost og kylling og nogle med oksekød:o) På pandekagedag får vi lov at spise dem vi helst vil. Mindstemanden er derfor ellevild, da han så kun får søde pandekager.... Heldigvis er han stor frugt spiser så kan godt overtale ham til, at der skal spises frugt til. Prinsessepigen elsker pandekager med oksekød:)

   Slet
 2. Hold nu op, du tager kegler!! Godt gået! Vi får med lidt held pandekager i aften, hvis jeg kan lave en deal med Mand om det! Og Birgitte: mine poder dør en smule af glæde hvert år på pandekagedag når der serveres pandekager til aftensmad - det kan anbefales!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak:o) Jeg elsker selv pandekager så dagen i dag er bare fantastisk:o)

   Slet
 3. Ih, det må være skønt at være barn hjemme hos dig på pandekagedagen. Rigtig god pandekagedag til jer alle sammen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, både børn og voksner her hos os er store fan af pandekagedagen:) Har lige lavet pandekagerne med oksekød og ost i klar:)

   Slet
 4. Klart du er året super-mummy! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak:o) så er det ligesom lidt mere officielt, ik'?:o)

   Slet
 5. Absolut også top point herfra-Lyder til at være en super fin ide med en pandekage dag.Er sikker på mine unger også vil elske det:0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi elsker der findes en international pandekagedag:)

   Slet
 6. Super mummy indeed! Jeg opdagede først det var pandekage dag om morgenen og var på arbejde til 18, så mine unger må vist ha pandekager på fredag :-)

  SvarSlet
 7. Super mummy indeed! Jeg opdagede først det var pandekage dag om morgenen og var på arbejde til 18, så mine unger må vist ha pandekager på fredag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Pandekager kan spise alle dage så på fredag lyder lækkert:o)

   Slet
 8. Super mummy med en stor like og en tumbs up.
  Jeg er jo bekendt med den lækre aftensmad, har jo set det på IG - mums.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak:o) Pandekager er det bedste:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...