10. februar 2016

Jeg elsker strik, en poncho og et stort tørklæde.

Denne her er min sidst indkøbte poncho på udsalg lige efter jul. Jeg elsker at have en poncho på. Jeg synes man kan bruge dem til det meste. Jeg er også glad for store striktrøjer og har et par stykker. Om vinteren bruger jeg dem indenfor men når det bliver varmere, bruger dem som jakke.

Jeg synes ikke, at jeg kan få for mange af hverken store striktrøjer eller en poncho. Manden er muligvis af en anden opfattelse men det kan vælges, at overhøres og ignoreres.
Jeg har også en meget stor svaghed for tørklæder, store tørklæder og jeg bruger dem hele året rundt. Tørklæder har jeg mange af, det vil jeg godt gi' manden ret i. Jeg har dog ikke for mange, for det kan man da ikke ha', vel!?
Jeg har lige set et par rigtig fede tørklæder på Instagram den anden dag som jeg virkelig gerne vil eje. Hende der syr dem,, syr også nogle andre fede ting men de tørklæder hun viser frem på Instagram er bare så flotte. Tror nok jeg er nødt til at investere i et snart. Og nok også i en stor striktrøje eller endnu en poncho.
For igen, man kan aldrig få for mange.....

Indlægget er lavet i samarbejde med zizzi.dk men ord og meninger er mine egne
- Se min reklame politik her 

10 kommentarer:

 1. Man kan ikke få for mange tørklæder! Har du set dem fra Gigtforeningen. De er virkelig kønne - og så støtter man et godt formål :-) kh. Birgitte
  https://www.gigtforeningen.dk/webshop/ilse-jacobsen-toerklaeder/c-24/p-2857

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, tak for tippet Birgitte:o) Dem må jeg da lige tjekke:)

   Slet
 2. Helt enig med jer begge to: man kan aldrig få nok tørklæder!! Og jeg har det lissom dig, Mette, med ponchoer og tykke sweatre! Men jeg går også nærmest i termoundertøj året rundt. Er temmelig kuldskær, så alt med uld falder i god jord hos mig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tjek facebook Houlind Desings. Hun syr de fedeste tørklæder:)

   Slet
 3. Elsker ponchoer. Bruger dem aldrig :-(

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, det må du igang med:) De er yderst behagelige:o)

   Slet
 4. Og meget oppe i tiden, som nogle ville sige :-)

  SvarSlet
 5. Det er så her jeg finder strikkepindene frem, hvis jeg mangler en sweater, halstørklæde eller lignende, så er jeg sikker på kvaliteten er som jeg helst vil have, i naturprodukter. Garderoben er ved at blive udskiftet til naturprodukter, måske bliver det ikke gjort på 1 gang, men en begyndelse er skønt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ville så gerne kunne strikke:o)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...