2. september 2014

Efteråret er her og alt starter op..... Ja, og så noget om teaterklasse.

Altså efteråret er ikke her som sådan vejrmæssig-agtigt for vi har det dejligste sommervejr. Men i følge kalederen er det efterår og den følger gymnastik og andre sportsklubber jo. Det betyder, at alt starter op i denne her uge.

I dag starter prinsessepigen til 50 minutters teaterklasse. Hun glæder sig og jeg glæder mig til at se, hvad det egentlig er. I morgen starter mindstemanden til springgymnastik på holdet for 0-1 klasse og det gør prinsessen også på holdet for 2-4 klasse. Jamen, så er der da vist styr på det, ik'?

Vi forældre måtte ikke kigge med inde ved teaterklassen her i eftermiddag men munden har ikke stået stille på prinsessepigen siden, så jeg tror jeg har helt styr på det de lavede! En masse impro, kostumer og noget med at fryse til is. Hun glæder sig såååå meget til næste tirsdag og hun havde fået mindst to nye veninder allerede, sagde hun. Jo jo, sådanne tøser finder hurtigt sammen, 50 minutter er rigeligt.

I morgen står den i gymnastikkens tegn.

Hvad laver dine børn i fritiden?

4 kommentarer:

 1. Fedt at det var en succes. Tænker at teater er en rigtig god fritidsaktivitet - specielt når man har det okay med at stå forrest. Altså på en scene tænker jeg.
  Banditpigen startede til hiphop i går. Hun har det ligesom moar'en: det er fint at stå bagerst ;-) men det er jo stadig sjovt at være med.

  SvarSlet
  Svar
  1. Da prinsessepigen var lille og helt op til 6 års alderen var hun meget stille. Så for hende, at vælge en aktivitet som denne er en anelse overraskende (eller faktisk ret meget) men hun elskede det. Vores børn overrasker os en gang imellem eller nok egentlig ret tit:)

   Slet
 2. Teaterklasse - det lyder sjovt :-) Donnaen har også spillet teater, men gør det ikke pt. Lige nu går hun 'kun' til dans og atletik.

  SvarSlet
 3. Jeg havde heller ikke hørt om det før prinsessepigen kom hjem og sagde, at det ville hun gå til sammen med nogle piger fra parallelklassen:) Jeg håber det giver hende noget hun kan bruge fremover til diverse skolefremlægninger m.m:)

  SvarSlet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...