22. september 2014

Flying Superkids.

Dem skal vi se og hold da op jeg glæder mig. Det gør resten af familien også rigtig meget men ikke helt så meget som mig, tror jeg. Vi skal se dem den dag efterårsferien starter - perfekt start på ferien, ik'?
Jeg har altid gerne ville se dem men det lykkes mig bare aldrig. Da jeg så reklamen og de optræder kun 20 minutter væk i nabobyen, slog vi til. Mormor fik også en billet (tidlig del af hendes julegave) så hun skal også med.
Jeg glæder mig til at se ungernes ansigter når de ser, hvor fantastisk dygtige de her Flying Superkids er. Bare mindstemanden ikke tror han kan det samme, når han så skal til gymnastik ugen efter. Synes det er stressende nok han laver to baglæns saltoer efter hinanden - kan ikke overskue hvis han mener, at han kan lave 4 eller flere....

Har du set Flying Superkids??

6 kommentarer:

 1. Uh det er mange år siden. Eller ... var det bare noget med at jeg kyssede med en fyr der var tidligere Superkid? Hahaha. Nok begge dele. Det sidste var en noget tåget bytur i de sene teens ;)
  Rigtig god fornøjelse. Håber i får en skøn oplevelse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen Liv da, du kan ikke efterlade sådan en cliffhanger.... Who was he?? ;) Nå, men ja vi glæder os helt vildt:)

   Slet
  2. Han hed Morten ;.)

   Slet
  3. Det er jo et pænt navn til en super gymnast:) Håber han kyssede godt;)

   Slet
 2. Ihhh, det bliver godt. Da Alma var omkring 2 1/2 var hun meget optaget af at se Flying Superkids på youtube. Hvordan det lige kom sig, kan jeg ikke huske. Men hun ville efterfølgende forsøge sig med lidt dramatiske hop fra sofaen og ned på puder på gulvet. yikes....den lille mus

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, man får dårlige nerver af de små når de mener de kan lave alt verdens krumspring:) Ungerne har set flere film af dem nu og de glæder sig så meget:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...