26. september 2014

Wow... hvor blev ugen så lige af!

Altså det ved jeg jo egentlig godt - den gik.....! Synes bare den er fløjet afsted og det er da et godt tegn, ik'?! Hvad har vi så lavet? Jamen, egentlig bare de sædvanlige hverdagsting og så'rn.....

Tirsdag er prinsessepigens dramaklasse, det involverer en del kørsel og en time med Netflix på telefonen til den der kører mens prinsessepigen er 'dramatisk' ha ha ha... Get it!?

Onsdag er begge ungers springgymnastik (de er nu på samme hold for mindstemanden blev rykket op) og 1½ times Netflix på telefonen til den der kører og 2 timers ro og valgfrit tv derhjemme (burde lave aftensmad og lign) til den der blev hjemme.

Både tirsdag og onsdag sneg der sig også lige lidt legeaftaler ind. Det passer fint for de går også til drama og gym.... De skulle fodres af så hvad er nemmere end hjemmelavet pizza og pølsehorn?! Og når så de to gæster siger det er den bedste pizza de NOGENSINDE har smagt, ja så.... Vi lader lige billedet stå et øjeblik!


I går var bare torsdag og med det mener jeg ingen aftaler. I dag, fredag er der endnu en legeaftale for prinsessepigen. En hun har ventet længe på skulle lykkedes.... Ikke altid nemt at få aftaler i stand når det skal passe ind med aktiviter, skole, lektier og familietid. Men nu lykkes det og de glæder sig.

På tirsdag kommer farmor i 5 dage, yeah!!!

Go' weekend. Hvad skal du lave?

6 kommentarer:

 1. Jeg håber, vi kan slappe af og (trods alt) få ordnet noget (bare lidt) af alt det, der trænger. For her fløj ugen også bare forbi uden at efterlade andre spor end træthed. Så en flade ud-weekend er velkommen. Dejligt, når ungernes legekammerater er tilfredse med bespisningen :-) God weekend til jer også.

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at høre jeg ikke er den eneste, der føler ugen forsvandt lidt hurtigt. Måske der er noget i luften:) Ha' en dejlig flad-ud weekend:) Og tak, vi vil prøve at lave så lidt som muligt:)

   Slet
 2. Ja ugerne går slaw-i-slaw. Lyder nu ellers som om jeres er hyggelig :-) Her ligner det lidt det samme, dog er vores pizza-topping anderledes (kan jeg konstatere).
  Måske kan jeg svinge mig op til at hente et farvekort (hvid) i malerforretningen, for at matche noget træværk med de ne køkkenlåger. Måske. Ellers skal jeg vist bare slet ingenting. Og helst ikke ud af py'en. Fedt hvis det lykkes!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber det lykkes dig at forblive i dit nattøj hele weekenden:) Go' weekend:)

   Slet
 3. Fart på kan sagtens være skønt - især hvis det er ink pizza B-) Yum!

  - Anne

  SvarSlet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...