6. september 2014

Weekend er dejligt - solen skinner - overnatning.

Prinsessepigen har en af veninderne fra klassen til at overnatte. Vi skal ha' burgere og pomfritter til aftensmad. De får nok også en sodavand.... Hvad?? Usundt? Det kan godt være men de elsker det og jeg ryger lige højt op på 'cool mor' skalaen.
Ja, det betyder noget - bild mig ikke ind, at du ikke også tænker sådan. Nå, kun mig så....

I dag har vejret været ligesom i sommerferien, varmt, solskin og ingen vind. Jeg er sikker på det nok ikke holder men vi kan nå at spise udenfor lige en gang mere. Det er altså dejligt.

Weekend er skønt nu hverdagen er tilbage - i ungernes sommerferie flød det nærmest sammen. Nu mærker man rigtig det er weekend. Udover at have et ekstra barn i huset skal vi ikke noget. Jo, altså i morgen vil faren og ungerne i svømmehallen og det skal de da bare gøre. Jeg har en bog der skal læses færdig så måske det sker.... Er det ikke noget med, at det skal regne i morgen? For så føles det nemlig endnu bedre at hygge i sofaen med en bog.

Hvad har du eller skal lave i denne her weekend?


3 kommentarer:

 1. Jamn vi er da naturligvis 2 så, der godt kan komme til at skænke den der mor-coolness-skala en tanke en gang imellem. Men i praksis ændrer det intet - det er som det er og det bliver som det bliver :-)
  Håber du fik læst din bog?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja:) og da faren så i dag tilbød veninden lige kunne tage med i svømmeren, ja så overtog han da lige det der top spot! Mangle stadig lige at få læste ca 10 sider.... Der var lige noget Masterchef Junior Australien der skulle ses hvad var:/ Håber I har haft en dejlig weekend:)?

   Slet
  2. Tak :) dejlig weekend med en hel liste af gode oplevelser - og så endda på den afslappede måde ;)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...