10. september 2014

Skolefoto

Kan du huske det årlige klassebillede?? Så blev håret lige sat lidt ekstra lækkert, og man iførte sig sit bedste 80-er outfit. Jo jo, vi var da såååå lækre.

I dag er det så prinsessepigen og mindstemanden der skal ha' taget klassebillede. Mindstemandens påklædning og hårsætning gik nemt og smertefrit. Det var en noget andet sag med prinsessepigen.....

Hun mente det var hendes brudepigekjole hun skulle ha' på, at det da overhovedet ikke var upraktisk med en lang tyl-agtig kjole. Det mente moren så og det faldt ikke i go' jord. 

Der blev fundet et outfit både mor og datter var enige om til sidst men ikke uden et stort drama.
Mindes ikke jeg nogensinde var sådan men måske min mor ville være uenig. Ikke nødvendigt at spørge hende for jeg sikker på, at det husker jeg nok bedst. Tror du ikke??

Kan du huske dine skolefoto dage??

6 kommentarer:

 1. Jeg kan faktisk kun huske et enkelt af de der fælles fotos med hele klassen plus klasselærer. Det er fra midt-70'erne, og ih hvor ser vi bøvede ud. Måske var de andre billeder værre, og så har jeg simpelthen fortrængt dem? Men jeres billeder, de skal nok blive gode :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ha ha ha - Ja, tror gerne 70-erne var bøvede;) Men som Liv skriver nedenfor så tror jeg altså jeg så noget så cool ud på vores klassefoto. Jeg mindes et år med noget Kirsten Sigaard hår, som bare var totalt in og såååå cool at ha' (NOT)

   Slet
 2. @Mette: Hehe. Det er godt nok at hun ved hvad hun selv vil - omend jeg nok også havde strittet på brudepigekjolen ;-)

  @Fruen i Midten: jeg har ALDRIG set bøvet ud på NOGENSOMHELST billeder. Siger det bare! ;-) ps. jeg lyver heller ikke - har måske selektiv hukommelse, men det husker jeg ikke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Liv, det er da dejligt hun ved, hvad hun vil - bare ikke når vi ikke er enige:)

   Slet
 3. Åhhh, hvor jeg husker det. Og bliver mindet om dem fra tid til anden, fordi nogle af mine folkeskolekammerater (som jeg i øvrigt ikke har kontakt med længere) har været så venlige at lægge en masse klassefotos op på Facebook og tagge folk i dem. Tak. Eller noget. Så blev man da i hvert fald lige klar over, HVOR længe siden, det var, man gik i skole. Og gik meget op i, at pandehåret sad i et perfekt springvand, at bukserne var de helt rigtige (det var 80'erne - de VAR bare ikke helt rigtige. Punktum), osv. :-)

  Øglen kunne også godt have lavet en scene over et nej til et hvilket som helst outfit. Men det kom vi helt uden om i år, da hun forleden kom hjem fra børnehave og bedyrede, at nu havde de fået taget billeder. Det anede jeg ikke, at de skulle, men jeg kan afsløre, at hun ikke havde fået noget særligt tøj på. Og jeg er heller ikke helt sikker på, at hun havde fået redt sit hår sådan helt fint. Ah well ... :-)

  (Og nu SKAL jeg altså arbejde. Jeg ER i gang. Jeg skal bare liiiiige kommentere på din blog :-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen, du må selvfølgelig gerne holde fri for liiiige at læse lidt blogs;) Go' arbejdslyst:) Ang scener over tøj... Så fortalte prinsessepigens klasselærer lige, at det var da ingenting (sludrede med hende den anden dag og hysteriske anfald kom op) og vi skal glæde os (NOT) til 11 års alderen??? Uh, der er to år til mon det er de nye teen years??

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...