4. september 2014

Gymnastik er bare sagen så længe der er en airtrack, trampolin m.m.

Begge unger startede til springgymnastik i går. Jeg havde været lidt spændt på mindstemanden men han elskede det og lavede da også lige araberspring efterfulgt af en baglæns salto på airtracken.... Det gibbede i mig selvom han egentlig har helt styr på det. De flinke trænere på holdet skal nok få lært ham det helt korrekt plus en masse mere. Prinsessen har gået i flere år og nød, at være i gang igen.
Jeg er jo gammel (altså jeg er jo ikke gammel, vel! Men jeg sprang som barn) springgymnast og det varmer mit gymnastikhjerte, at begge unger er interesserede.

Så nu ved manden (og en gang imellem mig) hvor han skal sidde de næste mange onsdag fra 16.30 til 19.00 Prinssepigen sad dydigt og skrev stil mens mindstemanden gymnastikkede. Han sad til gengæld helt stille og kiggede på de store lave spring mens prinsessepigen gymnastikkede derud af. Der er jo Free Wifi i hallen så jo jeg kiggede på ungerne tonse rundt men jeg kunne også lige indimellem læse lidt blogge!

Nu alle fritidsaktiviteter er startet og prøvet af i denne her uge, kan vi vist roligt sige hverdagen er i fuld gang.

4 kommentarer:

 1. Dejligt, at ungerne nyder deres aktiviteter :-) Og ja, så er hverdagen for alvor i gang. Med hele logistikcirkusset. Jeg har kun et barn, og synes alligevel, det sommetider er svært at få til at hænge sammen. Så fortæl mig lige, hvordan man gør, hvis man har fire børn med hver to fritidsaktiviteter??

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, ved ikke hvordan man klare det med 4 børn men jeg har stor respekt for dem der styrer det:) Jeg synes godt det kan være lidt stressende med bare to. Heldigvis går det altid:)

   Slet
 2. Ja, skal da lige love for at hverdagen triller sådan rigtigt fra denne uge. Og det er da så cool når banditterne bare trives med det. Og self ville yngstemand nyde springgymnastik. Hvad tror du selv med de trampolinvideoer du har fremvist her?! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha:) Ja, men det er jo noget andet når en træner siger, hvad man skal;) Men jo hans lidenskab for salto og kraftspring var da et hint:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...