17. september 2014

Åh, det skønne Netflix.

I love it.... Love it, love it, love it!!! Det er nemt og jeg kan helt selv vælge.  Lige nu er vi, manden og jeg, igang med Breaking Bad. Amazeballs that is! Eller det synes vi. 
Når der så er fodbold og jeg har 100% magt over tv-et så er jeg lige gået i gang med Call the Midwife.  Wow, det er godt. Tuder hvert afsnit men det er både sørge-og glædestårer. Har du set Call the Midwife?? Du må ikke afsløre noget, hvis du har. Jeg er vild med serien og kan varmt anbefale den.
Forøvrigt er det her ikke sponsoret - det er bare mig der meget glad for noget og derfor skriver om det. 

4 kommentarer:

 1. Næh, jeg har ikke set Call the Midwife, men det er da en klar anbefaling, du der giver, så det vil jeg bestemt overveje :-)

  SvarSlet
 2. Har hørt om begge serier. Har også bladret forbi bedde serier på Flix'en. Men altså ikke set nogle af dem. Er gået hen og blevet utrolig selektiv med det der Flix noget. Eller måske har jeg været det hele tiden, og nu er jeg bare lissom nået igennem det jeg gider ... Nå. Heldigvis findes der også andet en Flix. Fx min (imponerende) dvd-samling som jeg ser igen og igen og igen og igen og igen ... ;)

  (hva? var der nogen der sagde noget med autistiske træk - tror jeg nok ikke)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha :) Siger ikke noget eftersom Friends godt kan køre igen og igen her. Manden og jeg deler pasionen:) Jeg kan varmt anbefale begge serier især Call the Midwife. Den er altså virkelig go':) Og også House of Cards som vi så i løbet af ingen tid, er fantastisk:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...