20. maj 2014

Til hovedstaden turen går for en flok 8-9årige.

I går kom prinsessepigen hjem fra skole og var helt oppe at køre... Deres klasselærer havde fortalt dem, at de sammen med den anden 2 klasse skal til DR's Koncerthus i København og høre klassisk musik.

"Fordi det kender børn ikke så meget til i dag som I gjorde i gamle dage, mor"

Næ, det kan hun nok ha' ret i men er ret sikker på hun nok mente mormor, ikke mig da hun nævnte gamle dage tror du ik'? Nå, men så er det da fantastisk de kommer på sådan en tur her. Det er midt i juni og dagene bliver allerede omhyggeligt talt. Hun glæder sig bare så meget...

"Vi skal køre i bus og det tager jo nok 3 timer eller sådan noget. Vi skal være i skole meget tidligt den dag, mor. Du skal stille vækkeuret tidligt, husk det."

Rygsækken hun skal have med er allerede klar, tømt for hvad der nu måtte ha' ligget der i.

"Mor, skolens navn står på rygsækken så hvis jeg bliver væk er det jo en go' ide, ik'?"

Bliver væk...??? Hvorfor skulle hun lige nævne det??? Nu kan jeg jo ikke lige slippe den tanke - Det var da unødvendigt! Selvfølgelig bliver hun da ikke væk, vel?
Rygsækken fik hun af skolen da hun havde læst 10.000 sider.

7 kommentarer:

 1. Hvor sejt, at sådan en flok (ret små) unger skal til staden og høre klassisk musik. Og selvfølgelig bliver Prinsessepigen ikke væk. Det er hun da alt for fornuftig til :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det prøver jeg også at overbevise mig selv om;)

   Slet
 2. Årh man. Det var da ikke engang mormor hun talte om. Må klart have været olde! Geee ... sikke noget hun rodede sig ud i der! Nåmen. Selvfølgelig bliver det en kanon god tur, og selvfølgelig bliver hun ikke væk (og hvis hun gjorde, selvom det gør hun ikke, så kan hun jo altid spørge rygsækken om vej!?!?!?!). Det bliver heldigvis ikke aktuelt - hverken det ene eller det andet.
  Husk nu at stille det vækkeur Mette! :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha:) Jeg skal nok huske vækkeuret:) Og ja. det var vel olde hun talte om.... Nå, men det må hun selv rode sig ud af;)

   Slet
  2. Nemlig. Det finder hun selv ud af - sammen med rygsækken og olde :)

   Slet
 3. Sikke mange gode overvejelser, hvor er hun sød - håber hun får en skøn tur.

  - Anne

  SvarSlet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...