19. maj 2014

Vi fandt en skatepark og der blev skatet....

Faktisk var der ikke så langt som vi troede til den nærmeste skatepark, og der var både en indendørs og udendørs. De fornyelige indkøbte skateboard  blev flittigt brugt. Ikke prinsessepigens så meget, hun ville hellere bruge sit løbehjul men midstemanden skatede løs. Der var flere større drenge der var søde og gav gode råd. Mindstemanden har ingen frygt (det har moren så jeg måtte til tider kigge væk) og han ville helst køre ned af de højeste ramper.... Han er nu sej til det og de store drenge lod ham prøve deres rigtig seje løbehjul. Hans eget gav op, det var bare ikke bygget til ramper men så må han spare op det her løbehjul eller det her.
Vi har brugt en del tid på at surfe ToysRus' hjemmeside så han kunne se, hvor meget han skal spare op!
Som nævnt tidligere, var det mest sit løbehjul prinsessepigen brugte men hun øvede også lidt på sit skateboard. Hun er ikke så frygtløs som sin lillebror så det blev ikke på ramperne.
Vi er såååå glade for vi endelig har fundet et sted at skate og faktisk fandt vi en lille hjemmelavet-parkour-agtig-bane ved de udendørsramper. Jo, jo, hvis du leder længe nok finder du det du leder efter - eller noget i den retning....
Indlægget er sponseret, ord og meninger er mine egne
- Se min reklame politik her

2 kommentarer:

  1. Det ser ud til at være et dejligt sted :o)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det har ramper og lykken ville ingen ende tage....;)

      Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...