2. maj 2014

Bedsteforældredag - Overnatning - Weekend

Lad os starte med bedsteforældredagen.... Kl 10 skulle mormor ankomme med kage og to små pakker i mindstemandens klasse 0 øst. Pakkerne skulle bruges til bankospil! Kagerne (og der var flere slags) skulle spises og jeg forventer, at mindstemandens madpakke nok stadig er helt fuld når han kommer hjem. Lidt over tolv regner jeg med de kommer og de har prinsesspigen med. Hun skal hjem og slappe af (hendes egne ord... for real) for der er overnatning i 2 nord i aften og det skal der lades op til. Jeg må ikke komme med i år, nej nej prinsessepigen vil selv og heldigvis er der nok forældre der hjælper til, så jeg kan blive hjemme med go' samvittighed.Vi skal så alle derud i morgen tidlig kl 8.30 til fælles morgenbord!
Når det så er overstået er det for alvor weekend... Altså en dem med ingen planer - i hvert fald ikke lige nu!

Hvad skal du lave i weekenden??

4 kommentarer:

 1. Det lyder som et virkelig hyggeligt arrangement. Men det bliver også dejligt med afslapning bagefter :)
  Her står den på projekter (øv) men også en is lige om lidt. Een af dem som kan købes på havnen ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil ha en is fra havnen.....

   Slet
  2. Det kan jeg godt forstå. Den var også god. Og en dejlig 'snakkende-gåtur' med 2 banditter i højt humør, mens vi lod manden min om projekter derhjemme (jamn hvad? så havde han jo ro!).

   Slet
  3. Ja, jeg er helt sikker på du har ret med hensyn til de der projekter...;) Har afleveret en meget overspændt-helt-oppe-at-køre prinsessepige på skolen og spiser nu pizza mens ,manden faktisk arbejder:) Vi nu stadig gerne ha' den is you know....

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...