13. maj 2014

Jeg bliver lidt i samme boldgade....

... som i sidste indlæg. For lige nu er der jo gang i den store indsamling til forskning i sclerose og jeg har jo en vis interesse i, at der bliver samlet så mange penge ind som muligt. Måske de finder kuren på et tidspunkt - jeg har vel lov at håbe, ik'!?!
Nå, men det er ikke dine penge jeg er efter men noget helt andet. Jeg har på MS Bloggen (hvor jeg skriver) fået lov at lave en føljeton der hedder Børnenes Stemme. Der har børn i alderen 8år til 19år fået lov til at skrive med deres helt egne ord - ingen redigering - om livet med en forældre med sclerose. De første fire dele er udgivet og du kan læse dem her.
Del 1
Del 2
Del 3
Del 4
Nu kommer min bøn så - Vil du måske dele dem, gøre opmærksom på dem eller noget i den retning så de børn, forældre eller andre der kunne have glæde af historierne, kan læse dem? I må rigtig gerne ligge kommentarer her om, hvad I synes. Jeg vil så give børnene besked.

Jeg håber det er okay de sidste par indlæg har været lidt sclerosepræget men det er noget jeg har en vis interesse i. I kan læse hvorfor her Jamen, det er jo bare fysisk......, jer der måske ikke ved hvorfor.


Tak:) I er de bedste læsere EVER!!!!!!


2 kommentarer:

  1. Naturligvis. Der er ikke noget jeg hellere vil! Altså ... ! Kh. Liv

    SvarSlet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...