11. maj 2014

Grønne kys og en dame med skæg eller en mand med kjole...

Lidt forvirrende synes begge unger det var med den østrigsk sanger/sangerinde. De kom nu hurtigt over det, da det hele gik ud på at holde sig vågen til Basim skulle synge. Det klarede de lige men så ville de gerne i seng. Fair nok for mere spændende var det heller ikke, vel!?! I morges spurgte mindstemanden, hvem der vandt syngekonkurrencen. "Blev det skægget med damen på?"

I dag har det jo været (og stadig er) mors dag og jeg er rigtig blevet forkælet! Har fået en limegrøn (jo, det er farven her hos os) ting der kan lave fine frugt og grøntsags firkanter. Det har jeg længe snakket om, da sclerose fingrene ikke altid vil, hvad jeg vil.
Grønt er kysset også på postkortet, læbepomaderne og den lille nål som kan købes i øjeblikket forskellige steder. Pengene går til scleroseforskning og det går jeg jo lidt ind for. Der er også et klistermærke... Sidste år var der også en grøn læbestift, den har vi ikke i år men I kan da se de tossede billeder som vi fik taget, lige her.
Har du haft en dejlig weekend?

2 kommentarer:

 1. Her var banditterne også pænt forvirrede over om det var en kvinde med skæg eller en mand med kjole og kvindestemme. Men sangen er god - synes de, og så er alt andet jo også lige meget :o)
  - jeg skal have købt nogle grønne kys!

  SvarSlet
  Svar
  1. Her synes især prinsessepigen, at de fleste sange var gode. Moren er ikke helt enig but who cares...;)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...