6. maj 2014

Farven lilla - Min lilla - Ynglingsfarven!

Jeg elsker lilla og nu er det den sidste uge af Regnbue Bloglegen som skønne Liv satte gang i, og nu vi er nået til lilla. Min lilla synes jeg lidt det er.... Altså det er det selvfølgelig ikke men jeg eeeeelsker bare lilla. Har lavet en lille collage af lidt billeder med lilla.
Min lilla kuffert for sådan en må man da ha', ik'!?! Min lilla kjole som jeg bruger alt for lidt.... En flot tegning til faren fra prinsessepigen hvor den farve der er mest af, selvfølgelig er lilla... Hun hører vel lidt efter morens kostante jappen om det er sådan en flot farve. Mit lækre lilla ugle viskestykke og mine lilla grydelapper. Jeg har mere men det er vist rigeligt for nu.... I skulle jo nødig begynde at kede jer.
Tak fordi du lavede denne her Blogleg, Liv. Jeg synes det har været så hyggeligt! Lad gøre det igen en anden gang.

Lidt bonusinfo til dem af jer der er interesserede... Kjolen er lidt 20-er, 30-eragtig og jeg ville sagtens kunne have brugt den, hvis jeg havde været gangster. Jeg ville ha' været en go' gangster....

7 kommentarer:

 1. Det er jo netop dét Mette. Du ville have været en god lilla gangster. Ingen tvivl om det!
  Og hvor har det altså været sjovt med regnbue-indlæggene rundt omkring i blogland. Det var det også dengang jeg i februar 2013 startede alfabet-bloglegen. Men den var meget mere krævende da det var hver dag. Dette en gang om ugen har været noget mere overskueligt, og må også være konceptet for endnu en blogeg - måske. Vi får se. Måske starter du en op?
  Ha' en rigtig god tirsdag. Og husk at sende mig en mail du! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er onsdag. Jeg vidste det da godt. Bare for sjov, ikke? Har intet at gøre med vrøvlehoved og mangelende RAM i min hjerne. Intet. I øvrigt er det jo også meget tidligt på dagen. Det må klart være forklaringen. Kun for sjov jo! Aaaarrrgghhhh!

   Slet
  2. Ja, det er onsdag og denne her dag midt på ugen kan altså godt trække tænder ud.... Og gøre vores menneskehjerner forvirret! Der bliver tænkt over en ny blogleg som kan sættes i gang... Ha' en omminent onsdag:)

   Slet
 2. Fine lilla ting. Jeg kan specielt godt li', at du har en lilla kuffert :-) Det er den slags, der er lidt modigt (det må det jo være, når næsten ingen ellers har det) og rigtig smart, når man står ved bagagebåndet i lufthavnen. Så behøver man ikke kigge på hver eneste af de 200 sorte, grå eller blå kufferter, der først kommer trillende, men kan tage det helt roligt, til den eneste lilla dukker op.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den er dejlig nem at få øje på, min lilla kuffert. Vi har faktisk også en pink/grå en kan jeg afslører :)

   Slet
 3. Jeg eeelsker også lilla! Hvis noget kan fåes i flere farver, har jeg altid svært ved ikke at vælge lilla hver gang :p

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih, endelig en der deler min jeg-elsker-lilla:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...