31. maj 2014

Når solen er her....

Så udforsker vi nye parker i nærheden - spiser brugere til frokost udenfor - hygger på stranden.
Hvad laver du når solen er her??

8 kommentarer:

 1. Ser hyggeligt ud :-) Jeg passer hund og glæder mig over, at det ikke regner, når hun skal luftes.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ah, ja det må være dejligt:)

   Slet
 2. Den sidste tid har vi brugt alt for meget soltid på at lægge sten i indkørslen, rydde op, vaske tøj og slå græs - samt alle de andre projekter der kan samle sig sammen for en husejer (som gladeligt har ignoreret projekterne til fordel for alt det sjove). Ville klart hellere have brugt soltiden i ugen som jer. Det gør vi i næste uge ... !

  SvarSlet
  Svar
  1. hi hi, ja der skal jo ordnes ting engang imellem:) Det prøver vi at overse og nyder så,at vi bor til leje for så kan man ringe og få andre til de der irriterende småjobs rundt omkring:) Altså hvis man altså lige husker at ringe til viceværten.....
   Nu er der jo heldigvis fridage igen i næste uge og de lover sol så YEAH!!!! Og der er I jo færdige med jeres projekter:o)

   Slet
  2. Det er jo lige præcis det vi er :o)

   Slet
 3. Sol-timerne bruger vi gerne på at tage på tur. Til den nærliggende havn, hvis det er is-tid, i skoven, hvis ungerne trænger til at brænde krudt af, og ned og fodre ænder, hvis vi (de voksne) ikke gider gå så langt :-) Ofte går turen også til Zoologisk Have eller til en legeplads i København - vores egen by er ret sløj, hvad legepladser angår, så vi gør en tur ud af det i stedet, og så får de voksne også et skud storby ;-)

  Det hænder naturligvis også, at vi 'bare' bruger solskinstimerne i haven - enten alene eller sammen med nabobørnene. Så bliver der luget ukrudt på ad hoc-basis og drukket kaffe med benene oppe :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. EEEEElsker København og ville til tider ønske vi boede tættere på. Der er så mange ting man kan der:)

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...