30. maj 2014

Ny telefon og en taske....


Jeg har jo så købt ny mobiltelefon for jeg blev ved med at tabe den gamle. Nu har jeg fået en større en og med sådan et gummicover så den ikke bliver ødelagt så nemt. Gummiet gør jeg ikke taber den så nemt heller - Jamen, så er alt jo godt - ja faktisk for den ligger godt i hånden. Nå men, nok om min nye telefon....
Jeg har også fået en taske, en kamerataske klik her eller i mit tilfælde, mobiltaske for den kan også bruges til den og stadig lige ha' plads til min pung, nøgler og slik. Den er fed synes jeg og har ekstra tykke sider - igen godt for mig, da jeg jo har det med at tabe ting, ik'?! Det er denne her taske fra GadgetCity klik her


Det bliver især dejligt når vi skal på ferie og sådan, for så er der plads til mobiler og kamera. Den kan lukkes helt til og det er jo praktisk når vi skal i rutschebanen i Legoland og sådan, ik'?! For jeg er jo nok nødt til at lære at leve med, at jeg må være mere praktisk end trendy (who am I kidding - jeg har da aldrig været trendy) og så er det da ret heldigt, at tasken her er cool og trendy. For det synes jeg den er og det tog mig ikke lang tid at vælge den, da GadgetCity klik her sagde at jeg måtte!

Indlægget er sponseret, ord og meninger er mine egne
- Se min reklame politik her

2 kommentarer:

  1. Tillykke med den nye og mere praktiske mobille. Lyder som en rigtig god beslutning. Og jo, tasken er cool. Kan rigtig godt lide de der faste-sider-agtige :o)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak tak:) Er bare så glad for min nye mobilios og alt det den kan:) de der tykke sider er vildt gode, når jeg kommer til at tabe tasken:)

      Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...