24. maj 2014

Uhm....

Slush Ice og Gelato, hjemmelavet italiensk is hos Frøken Frozen Yoghurt.  Det er så lækkert når det er varmt... Begge unger gad da ikke kigge op men moren insisterede så de lod mig tage et billede.
Vi nyder det dejlige vejr - knap så meget det vilde regnvejr torsdag aften. Det var jo umuligt at sove.... men så blev jeg da endelig færdig med min bog.
Ikke en jeg synes var særlig god men jeg var altså nødt til læse den færdig.  Jeg kan ikke bare stoppe med at læse en bog selvom den ikke er specielt god.... Kan du?? Det var en hollandsk bog (hvorfor læser jeg en hollandsk bog? Ikke sikker - men den var oversat til engelsk og titlen samt beskrivelsen bag på lød cool) og den foregik i Holland. Det er nu nok ikke derfor jeg ikke blev fanget af historien for jeg kan godt li' Holland. 
Bogen hedder The Dinner skrevet af Herman Koch. Har du hørt om den eller måske endda læst den??
Nu er jeg gået i gang med endnu en Paullina Simons bog, Children of Liberty. Indtil videre er den god men det synes jeg jo altid hendes bøger er.
Hvad læser du for tiden ??
Go' weekend.

4 kommentarer:

 1. Handler den hollandske bog om utroskab og intriger? Har kun læst en bog fra Holland - nogle vennepar, hvor alt gik op i hat og briller.
  Har læst denne uges ALT for damerne, og har 5 krimier på "venteliste" til sommerferien.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, den handler et par brødre hvor den ene stiller op til, at blive Hollands næste premierminister. Den ok men ret underlig:)

   Slet
 2. Det er faktisk lykkedes mig at lægge en bog helt fra mig uden at læse den færdig. Nogle bøger er bare spild af tid. Men oftest må jeg lige helt til vejs ende, for at se om ikke godt der kan vrides bare et eller andet ud af indholdet ...

  Lige nu læser jeg "Her sker aldrig noget" af Gerd Rindel. Indtil videre fino fino læsning :o)
  God søndag aften!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:) Håber du havde en dejlig søndag.

   Slet

Hvad du synes om det.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...